search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:38
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Μπηχτές» κατά Ανδρουλάκη από πρωτοκλασάτα στελέχη – Ανοιχτό το θέμα του αρχηγού λέει η Νάντια Γιαννακοπούλου

10.06.2024 00:15
pasok-12

Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ με κορυφαία στελέχη του κόμματος να είναι δυσαρεστημένα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πανηγυρίζει. Αυξάνει τη δύναμή του κι αυτό δεν μπορεί να εκφεύγει. Δείχνει ότι πηγαίνει προοδευτικά μπροστά, δεν καλπάζει, αλλά δεν είναι πισωγύρισμα», ανέφεραν συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη σε μια προσεκτική πρώτη αντίδραση.

Ωστόσο, η Νάντια Γιαννακοπούλου άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως στα όργανα θα συζητηθούν τα πάντα, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού είπε χαρακτηριστικά «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».

Ακόμη τόνισε πως ο στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση με ισχυροποίησή του ποσοστού, με το δεύτερο να πραγματοποιείται καθώς «είχαμε άνοδο έστω και μικρή».

Επιπλέον δήλωσε πως «κάποια στιγμή ήμασταν δεύτερο κόμμα, μετά το χάσαμε…».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, επισήμανε ότι «δεν πετύχαμε το πολιτικό και εκλογικό μας στόχο, που ήταν η δεύτερη θέση», ενώ σημείωσε ότι παραμένει το πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ μεταξύ επαρχίας και αστικών κέντρων.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν είναι κεντροαριστερός ούτε προοδευτικός, είναι κάτι διαφορετικό, άρα δεν μπορούν να ληφθούν πρωτοβουλίες μέσω αυτού», σημείωσε. «Θα τα συζητήσουμε και θα τα αξιολογήσουμε όλα», είπε με νόημα σε διαδοχικές συνεντεύξεις του.

Ο Παύλος Γερουλάνος παραδέχθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πέτυχε τον στόχο του και, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο Στ. Κασσελάκης έδειξε τα όρια του lifestyle politics.

Ερωτηθείς εάν θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι όλα τα θέματα για την επόμενη ημέρα, απάντησε πως «ένα κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μη θέσει όλα τα θέματα».

Ο Μιχάλης Κατρίνης (ΣΚΑΪ) είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είχε μικρή άνοδο, αλλά απέχει από τους στόχους που είχαν θέσει και τις προσδοκίες, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει μια ανοικτή πολιτική συζήτηση και για την αποτίμηση του αποτελέσματος αλλά και για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την επόμενη ημέρα».

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2024: Ένταση ανάμεσα σε Σακελλαρίδη και Παππά – «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γεννήθηκε με υποκλαπείσες έδρες»

Ευρωεκλογές: Νίκη με πτώση σοκ για ΝΔ, ισορροπία τρόμου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, μάχη ΚΚΕ με Βελόπουλο και θρίλερ με Λατινοπούλου 

Κασσελάκης: «Έχω ευθύνη να σχηματίσω εναλλακτική κυβερνητική πρόταση – Το άλλοθι του 41% έχει πια τελειώσει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:38