search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 16:33
MENU CLOSE

«Εμφύλιος» Γιαννακοπούλου – Δουδωνή για την αμφισβήτηση Ανδρουλάκη: «Ο διάλογος στο ΠΑΣΟΚ δεν ποδηγετείται» – «Μπερδεύτηκε από τα αποτελέσματα» (videos)

10.06.2024 12:04
doudonis_giannakopoulou_new

Αντιπαράθεση, σε πολύ υψηλούς τόνους, έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ της Νάντιας Γιανακοπούλου και του Παναγιώτη Δουδωνή, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ.

Χθες (9/6), η Νάντια Γιαννακοπούλου άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως στα όργανα θα συζητηθούν τα πάντα, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού είπε χαρακτηριστικά «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».

Ακόμη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως ο στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση με ισχυροποίησή του ποσοστού, με το δεύτερο να πραγματοποιείται καθώς «είχαμε άνοδο έστω και μικρή».

«Κάποια στιγμή ήμασταν δεύτερο κόμμα, μετά το χάσαμε…», πρόσθεσε.

Στις δηλώσεις της Νάντιας Γιαννακοπούλου έσπευσε να απαντήσει το πρωί της Δευτέρας (10/6) ο βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Δουδωνής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη, σχετικά με τα ποσοστά και την επίδοση του κόμματος στις ευρωεκλογές. 

«Νομίζω η Νάντια Γιανακοπούλου την είχε ετοιμάσει τη δήλωση και μπερδεύτηκε από τα αποτελέσματα. Το είχε στο μυαλό της από πριν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος», ανέφερε.

Ο Παναγιώτης Δουδωνής άφησε μάλιστα ευθείες αιχμές κατά της Νάντιας Γιαννακοπούλου, αποδίδοντας της μερίδιο της ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι στο κόμμα υπάρχει «επί 8 μήνες μια υποτροπιάζουσα κατάσταση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», συμπληρώνοντας πάντως ότι «δεν τους βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελαν».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου έσπευσε να σηκώσει απευθείας το γάντι, απαντώντας σε υψηλούς τόνους στον Παναγιώτη Δουδωνή.

«Δεν θέλω να σχολιάσω απαράδεκτες δηλώσεις. Ο διάλογος στο ΠΑΣΟΚ δεν ποδηγετείται. Είμαστε βαθιά δημοκρατικό κόμμα και θα συζητήσουμε έτσι ή αλλιώς τα συμπεράσματα της πορείας μας, όπως αποκρυσταλλωθήκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο καταγράφηκε», σημείωσε αρχικά.

«Αυτό είναι αυτονόητο για το ΠΑΣΟΚ και την ιστορική του διαδρομή. Αυτό είναι χρέος μας απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και απαιτούν από εμάς να πορευθούμε ακόμη πιο δυναμικά στο επόμενο διάστημα. Και αυτό προϋποθέτει την εξαγωγή ολοκληρωμένων συμπερασμάτων από αυτή την εκλογική μάχη», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Αρναούτογλου: «Δεν το περίμενα ότι θα πάω καλά» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά το «ευχαριστώ» και η αναφορά στη Γεννηματά

Ελεονώρα Μελέτη: «Επιβεβαιώθηκε ότι έχω πολλή υπομονή και τεράστια αντοχή – Δεν με πτοεί τίποτα»

Ευρωεκλογές 2024: Οι έξι ευρωβουλευτές που δεν κατάφεραν να εκλεγούν ξανά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 16:32