search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 17:51
MENU CLOSE

Μάικλ Μόσλεϊ: Βίντεο με την τελευταία διαδρομή του – Απόσταση 5 λεπτών την έκανε σε 20 λεπτά

10.06.2024 15:34
mike mosley 76- new

Βίντεο που δείχνει την τελευταία και  μοιραία για τον Βρετανό παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ, που εντοπίστηκε την Κυριακή νεκρός πίσω από φράκτη στην παραλία Αγία Μαρίνα της Σύμης, μετά από αναζητήσεις ημερών, έχει στα χέρια της η Αστυνομία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο δείχνει τον άτυχο 67χρονο παρουσιαστή να κατεβαίνει από κακοτράχαλο βουνό, με αργό βηματισμό, κρατώντας με το ένα χέρι την ομπρέλα και με το άλλο να πιάνεται από τις πέτρες του βουνού και να προσπαθεί να φτάσει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ξαφνικά, όπως φαίνεται στο βίντεο, χάνει την ισορροπία του και πέφτει πάνω στα βράχια, ενώ δεν φαίνεται να ξανασηκώνεται. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο 67χρονος πιθανότατα ήταν εξουθενωμένος καθώς φέρεται ότι έκανε μία διαδρομή 5 λεπτών σε 20 λεπτά. 

Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Μόσλεϊ.

Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται περίπου στις 4 το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε, ενώ από τον τρόπο που βρέθηκε η σορός του, εκτιμάται πως ο παρουσιαστής ακούμπησε με το ένα του χέρι στο πεζούλι και μετά έπεσε ή ξάπλωσε πιθανόν λόγω έντονης αδιαθεσίας που αισθάνθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία προέκυψε πως δεν υπάρχουν κακώσεις ή άλλα τραύματα που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ, λόγω της προχωρημένης σήψης, δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου. 

Εν τω μεταξύ, τα βρετανικά ΜΜΕ συνεχίζουν να καλύπτουν ειδησεογραφικά την υπόθεση του θανάτου του παρουσιαστή του BBC. Συγκεκριμένα, η Daily Mail παρουσίασε ένα γράφημα τη «διαδρομή θανάτου» που ακολούθησε ο παρουσιαστής του BBC.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 67χρονος βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία του Αγίου Νικολάου και γύρω στις 13:30 το μεσημέρι αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι όπου διέμενε στο Γυαλό για να ξεκουραστεί. Έκτοτε να ίχνη του χάθηκαν. Έπειτα από μία 5νθήμερη δραματική αναζήτηση με drones, ελικόπτερα και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ο Μόσλεϊ εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή, και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, περίπου δύο ώρες αφότου αποχαιρέτησε τη γυναίκα του και έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου. 

Ο Βρετανός έφερε μαζί του ένα μικρό μπουκάλι νερό και μία ομπρέλα και παρά την ακραία ζέστη, σύμφωνα με τη Daily Mail, κατάφερε να σκαρφαλώσει σε μια απότομη πλαγιά από το Πέδι μέχρι την κορυφή του λόφου με θέα την Αγία Μαρίνα. 

Αστυνομικές πηγές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Μάικλ Μόσλεϊ, φεύγοντας από το Πέδι, να μπερδεύτηκε και αντί να κινηθεί αριστερά προς τον Γυαλό Σύμης να πήρε τη διαδρομή δεξιά του, που οδηγούσε προς την Αγία Μαρίνα.

Διαβάστε επίσης:

Σάμος: Αγωνία για Ολλανδό τουρίστα που αγνοείται, μεγάλη επιχείρηση των αρχών

Χαλκιδική: Τροχαίο με τρεις τραυματίες κοντά στη Μεταμόρφωση – ΙΧ συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη σε τρεις Περιφέρειες – Ο χάρτης με τις περιοχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 17:51