search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:33
MENU CLOSE

Η παρουσία του Γιάννη Κουράκη έφερε το… πράσινο της μισής Κρήτης

10.06.2024 17:09
koyrakis

Μόνο άσχημα δεν τα πήγε το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη σε αυτές τις ευρωεκλογές, παρόλο που στην επικράτεια η επίδοσή του ήταν περίπου στα ίδια επίπεδα με τις περσινές εθνικές εκλογές.

Το Κίνημα κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο Ηράκλειο, τον μεγαλύτερο νομό του νησιού, αλλά και στο Λασίθι, ενώ στο Ρέθυμνο ήρθε δεύτερο, πολύ κοντά στη ΝΔ και με άνεση μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας φάνηκε ότι, η ένταξη του Γιάννη Κουράκη στο ευρωψηφοδέλτιο, έστω και μόλις δύο μήνες πριν τις κάλπες είχε ευεργετική επίδραση.

Ο Κουράκης έφτασε κοντά στους 25.000 σταυρούς σε όλη την Κρήτη, ενώ σαρωτική ήταν η πρωτιά του στο Ηράκλειο, βοηθώντας να πρασινίσει ο νομός.

Τώρα, το πώς τον αντιμετώπισε ο μηχανισμός της Χαριλάου Τρικούπη, ο οποίος είχε άλλες προτιμήσεις, ας μην σχολιαστεί, διότι θα ανοίξουν πληγές. Οι οποίες κάποια στιγμή θα συζητηθούν αναγκαστικά στα όργανα, καθώς στην αναμέτρηση αυτή άλλοι έτρεχαν για το κόμμα και άλλοι για την προσωπική τους επίδοση…

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί εκλέγονται ευρωβουλευτές, πόσους σταυρούς έλαβαν – Οι μεγάλοι «χαμένοι» της κάλπης

Ευρωεκλογές 2024: Νικήτρια η αποχή – Έφτασε το ποσοστό – ρεκόρ έως 79% στην ΕΕ – Αναλυτικά τα ποσοστά ανά χώρα

Ευρωεκλογές 2024: Αυτή είναι η άγνωστη Γαλάτω Αλεξανδράκη που εξελέγη με την Ελληνική Λύση (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:32