search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:44
MENU CLOSE

Ευρωεκλογές: Αναβολή ταξιδιού και συνέντευξη στον Alpha για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

10.06.2024 12:27
mistotakis_new

Σε κατάσταση «διαχείρισης κρίσης» μπαίνει η κυβέρνηση, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της Κυριακής, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες – κατ’ αρχάς σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Κ. Μητσοτάκης ήδη ακύρωσε προγραμματισμένο ταξίδι του στην Ιορδανία και αναμένεται την Τρίτη να δώσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Εκεί αναμένεται να εξηγήσει πώς μεταφράζει η κυβέρνηση το μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι, αλλά και σε ποιες κινήσεις θα προβεί ώστε να μετριάσει τη δυσαρέσκεια των πολιτών κυρίως για ζητήματα της καθημερινότητας (ακρίβεια, ασφάλεια, υγεία, κ.λπ.).

Να σημειωθεί ότι ένα θέμα που… αιωρείται σχετικά με την επίδραση που είχε στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι και η υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών, καθώς στις περισσότερες δημοσκοπήσεις οι πολίτες ανέφεραν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ότι θεωρούν πως η κυβέρνηση επιχειρεί συγκάλυψη. Ίδωμεν αν θα υπάρξει σχετική αναφορά…

Διαβάστε επίσης

Λιάνα Κανέλλη: «Χτύπησα αρκετά το πόδι και το πλευρό μου» – Το «καρφί» για Κασσελάκη, Τάιλερ (video)

Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και το μήνυμα στους ψηφοφόρους που τον εξέλεξαν ευρωβουλευτή

Γιώργος Αυτιάς: «19:05 ήξερα ότι ήμουν πρώτος, έκανα τον σταυρό μου…» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:43