search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 17:38
MENU CLOSE

Πρώτο σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τα exit polls: «Τρίτη εκλογική αναμέτρηση που ανεβάζουμε ποσοστά – Εικόνα αποδόμησης της κυβέρνησης »

09.06.2024 19:01
androulakis_0606_1460-820_new

Μετά την ανακοίνωση των exit polls για την εικόνα των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών, το ΠΑΣΟΚ σε ένα πρώτο σχόλιο, πανηγυρίζει.

Στην Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζουν ότι είναι η τρίτη εκλογική αναμέτρηση που το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τα ποσοστά του, ενώ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο ότι το αποτέλεσμα δείχνει μια σημαντική εικόνα «αποδόμησης της κυβέρνησης», με τους πολίτες να δείχνουν την δυσαρέσκειά τους.

Αναφέρεται πως τα τελικά συμπεράσματα θα βγουν κατά την ροή των αποτελεσμάτων, ενώ σχολιάζουν και την -μικρή- πτώση που εμφάνισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ενα άλλο στοιχείο το οποίο σχολιάζει η Χαρ. Τρικούπη, είναι η μεγάλη αποχή , κάτι που χαρακτηρίζουν ως «προβληματικό» στοιχείο, όπως και τα ανοδικά νούμερα της ακροδεξιάς.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία ΚΚΕ: Σοβαρό πρόβλημα με την επιστολική ψήφο – Να αναλάβει άμεσα το ΥΠΕΣ τις ευθύνες του

Ευρωεκλογές 2024: Πυρετώδεις διαβουλεύσεις των πολιτικών ομάδων – Τρομάζει η άνοδος των ακροδεξιών – εθνικιστικών δυνάμεων

Γιώργος Παπανδρέου: «Στέλνουμε μήνυμα στη κυβέρνηση για την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 17:38