search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 16:36
MENU CLOSE

Κασσελάκης: «Έχω ευθύνη να σχηματίσω εναλλακτική κυβερνητική πρόταση – Το άλλοθι του 41% έχει πια τελειώσει»

09.06.2024 23:08
KASSELAKHS_TAILER
Eurokinissi

«Έχω ευθύνη να σχηματίσω εναλλακτική κυβερνητική πρόταση», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωσή του από την Κουμουνδούρου για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον αγώνα που έχετε δώσει αυτές τις εβδομάδες, αυτούς τους μήνες. Είμαστε ένα κόμμα το οποίο έχει περάσει πάρα πολλά μετά την οδυνηρή ήττα πέρσι, περάσαμε από δύο διασπάσεις, από μία πορεία μεγάλης μεταβλητότητας μέχρι να φτάσουμε στο μόνο ευρωψηφοδέλτιο που επέλεξε η κοινωνία», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

»Πρέπει όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υπερήφανα για τον εαυτό τους. Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις, συμβούλους. Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει. Αυτό είναι μία επιλογή του ελληνικού λαού. Δεν έχω τύψεις για τίποτα, ο ελληνικός λαός που έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω κυβερνητική εναλλακτική πρόταση. Ξέρω και συνειδητοποιώ τη σημασία της ευθύνης και ακριβώς αυτό θα κάνω. Συνεχίζουμε, εκσυγχρονιζόμαστε, θα χτίσουμε κοιτίδες γνώσης και προσφοράς και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο», πρόσθεσε.

«Κι αυτό το κίνημα που άντεξε, μόνο πάνω έχει να πάει. Βρισκόμαστε σε μία εκλογική διαδικασία που έχει φέρει τα πάνω – κάτω. Κάτι δεν πάει καλά στην Ευρώπη. Έχει γίνει ένα στυγνό διευθυντήριο. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ταξίδι που αρχίζει», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2024: Ένταση ανάμεσα σε Σακελλαρίδη και Παππά – «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γεννήθηκε με υποκλαπείσες έδρες»

Ευρωεκλογές: Νίκη με πτώση σοκ για ΝΔ, ισορροπία τρόμου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, μάχη ΚΚΕ με Βελόπουλο και θρίλερ με Λατινοπούλου 

Ευρωεκλογές 2024: Η Νέα Αριστερά δεν ήταν μια ευκαιριακή επιλογή – Θα συνεχίσει τον αγώνα της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 16:26