search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 11:58
MENU CLOSE

Σιωπή στην Πειραιώς για Καραμανλή – Σαμαρά

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2337
6/6/2024
08.06.2024 09:02
mitsotakis_karamanlis_samaras_new

Προβληματισμός για τη στάση που τηρούν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Ν.Δ. καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου επικρατεί στην Πειραιώς, δεδομένης της σημασίας που έχουν δώσει στις ευρωεκλογές το κόμμα και ο ίδιος ο πρόεδρός του και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς είχαν… minimal παρουσία στην προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ., ενώ ειδικά ο δεύτερος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την απόφαση Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο στενός του συνεργάτης Γιώργος Μουρούτης.

Στο κυβερνών κόμμα, ωστόσο, έχει αποφασιστεί να μην υπάρξει κανένα σχόλιο για τη στάση των δύο πρώην προέδρων – κατά πάγια τακτική –, προκειμένου να μην δοθεί η εντύπωση εσωστρέφειας και γκρίνιας, αλλά και στη βάση της λογικής ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί δικαιούνται να έχουν τις θέσεις και τις απόψεις τους.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στο TikTok: Η γραβάτα με τα… «λουκάνικα», το γούρι του και το μήνυμα κατά της αποχής στο τελευταίο βίντεο για τις ευρωεκλογές

Βουλευτής Κέρκυρας διαψεύδει τη… διάψευση της Καθολικής Αρχιεπισκοπής για τη γυναίκα με σύνταξη 440 ευρώ

Νίκη: Κατέθεσε ομοφοβικό εξώδικο προς τους διοργανωτές του Thessaloniki Pride και Υπόμνημα Διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 11:57