search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 17:26
MENU CLOSE

Σύμη: Σε «σύμπλεγμα» σπηλιών σε παραλία αναζητούν τον παρουσιαστή του BBC – H σύζυγός του έδωσε συμπληρωματική κατάθεση

08.06.2024 21:54
exafanisi simi mosley- new

Η αγωνία ολοένα και μεγαλώνει για τον Μάικλ Μόσλεϊ, που εξακολουθεί να αγνοείται στη Σύμη.

Με το μονοπάτι που ακολούθησε να μην έχει βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας, οι έρευνες εστιάζουν πλέον σε ένα σύμπλεγμα μικρών σπηλιών που υπάρχουν σε μια περιοχή όπου οι κάτοικοι την αποκαλούν «η άβυσσος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Independent.

Σε αυτές τις σπηλιές που βρίσκονται σε μια γραφική παραλία του νησιού, ελπίζουν πως θα εντοπίσουν τον ιδιο ή έστω κάποιο στοιχείο που θα τους βοηθήσει στις έρευνες.

Οι κάμερες ασφαλείας στο νησί που κατέγραψαν τις κινήσεις του, τον δείχνουν που φεύγει από την παραλία του Αγίου Νικολάου στις 13:30 την Τετάρτη, με κατεύθυνση στο μονοπάτι του Πεδίου.

«Είναι σαν ένα βαθύ σύστημα τούνελ, αλλά είναι γεμάτο νερό και μπορεί να εξαπλωθεί για χιλιόμετρα. Υπάρχει λόγος που το αποκαλούν έτσι. Υπάρχει κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει εκεί», είπε ένας σερβιτόρος στην Daily Telegraph.

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η σύζυγος

Εν τω μεταξύ, η σύζυγος του Μάικλ Μόσλι έδωσε συμπληρωματική κατάθεση. Η γυναίκα που αγωνιά για τον σύζυγό της, έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους περιγράψει τι είχε πάνω του φεύγοντας από την παραλία, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί. Η ίδια ανέφερε ότι είχε χακί τσάντα, νερό, πορτοφόλι κι ένα απλό ρολόι. Τους ανέφερε ότι ήταν υγιέστατος, αλλά παίρνει χάπι για τη χοληστερίνη.

Την ίδια στιγμή, έχει επιβεβαιωθεί πως δεν έχει φύγει από το νησί, αφού έχουν ελεγχθεί όλα τα εισιτήρια.

Η ίδια δηλώνει πως δεν χάνει τις ελπίδες της, ενώ ευχαρίστησε την κοινότητα της Σύμης για την στήριξή της.

«Η έρευνα συνεχίζεται και η οικογένειά μας είναι απίστευτα ευγνώμων στους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και το Βρετανικό Προξενείο που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν στην εύρεση του Michael. Δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Συνελήφθη 80χρονος που παρενοχλούσε 15χρονη

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στη Κω

Ευρωεκλογές: Σε εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών – Αυξημένη η κίνηση στα ΚΤΕΛ, έως την Τρίτη η έκπτωση του 25%

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 17:25