search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 14:48
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε γνωστή ταβέρνα για το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου (Photos-Video)

08.06.2024 15:06
mitsVr1

Την παραδοσιακή του συνάντηση την παραμονή μιας εκλογικής αναμέτρησης με τους συντάκτες που καλύπτουν κυβέρνηση και ΝΔ είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε γνωστή ψαροταβέρνα στα Βριλήσσια.

Ο πρωθυπουργός ήταν μαζί με άμεσους συνεργάτες του, κλείνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προεκλογική περίοδο.

Μάλιστα σε κάλεσμα για πρόβλεψη ως προς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αύριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκρίθηκε ότι «έχω κάνει πρόβλεψη για το αποτέλεσμα, αλλά δεν σας της λέω».

Κατά την παρουσία του στη «Νησιώτισσα» αναφέρθηκε και στο ατύχημα που εκτυλίχθηκε το βράδυ στον Ισθμό της Κορίνθου όταν ένα βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες. «Τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι «έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει, η γέφυρα γκρεμίστηκε σε 12 ώρες». 

Κατά τα λοιπά, δήλωσε έτοιμος για τη συναυλία  των Coldplay το βράδυ, αναφερόμενος στους τελικούς στο NBA προέβλεψε πως οι Μπόστον Σέλτικς θα επιβληθούν των Ντάλας Μαβερικς με 4-1, ενώ αναφέρθηκε και στις προεκλογικές περιοδείες που πραγματοποίησε, τονίζοντας ότι είναι ενδιαφέρον να ακούμε τα τοπικά προβλήματα.

Αύριο στις 10:30 αναμένεται να ψηφίσει στην Κηφισιά και αρκετές ώρες αργότερα, περίπου στις 18:30 θα βρεθεί στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς. 

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Καρυστιανού: Η ανάρτησή της για τις ευρωεκλογές (Photo)

Στέφανος Κασσελάκης: Κέρασε σφηνάκια μετά την ομιλία του στην Πάτρα (Photo)

Σιωπή στην Πειραιώς για Καραμανλή – Σαμαρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 14:43