search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 15:18
MENU CLOSE

Ρόδος: Τι ισχυρίζεται ο Νορβηγός που συνελήφθη για την αγγελία – «Έχω επιληψία, έψαχνα συνοδό – Ζήτησα μπικίνι γιατί θα πηγαίναμε για μπάνιο»

07.06.2024 11:58
rodos-norvigos

Τη δική του εκδοχή δίνει ο 53χρονος Νορβηγός που συνελήφθη στη Ρόδο, με την κατηγορία προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Δημοκρατικής» , ο 53χρονος υποστηρίζει ότι πάσχει από επιληψία και θέλει βοήθεια, γι αυτό και έψαχνε φοιτήτρια για να τον συνοδεύσει.

Επιπλέον ισχυρίζεται ότι ζητούσε να φοράει μπικίνι γιατί θα πήγαιναν βόλτα στη θάλασσα για μπάνιο και πως νόμιζε ότι έβαλε την αγγελία έξω από το Πανεπιστήμιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο άντρας συνελήφθη μετά από ανάρτησή του στον πίνακα ανακοινώσεων του 1ου Γυμνασίου Ρόδου, στην οποία ανέγραφε «αναζητώ αδύνατη και κοντή μαθήτρια για να μου κάνει συντροφιά σε περιπάτους για 2 ώρες. Παρακαλώ να φοράς κοντό σορτσάκι και από πάνω ένα μπικίνι. Να μην καπνίζεις. 15 ευρώ . Παρακαλώ συνάντησε με έξω από την ταβέρνα «Στενό». Πέμπτη 13:00».

Την αγγελία εντόπισαν γονείς και ο 53χρονος συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Στη φυλακή ο καθ’ ομολογίαν δράστης

Φιλιπάππου: Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού τα ξημερώματα, σε είσοδο πολυκατοικίας

Καιρός σήμερα: Αστάθεια και ενίσχυση των βοριάδων – Πότε έρχεται ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 15:08