search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.06.2024 05:52
MENU CLOSE

Ευρωπαϊκό στίβου: Με ένα άλμα στον τελικό του μήκους ο Τεντόγλου – «Ήταν πολύ εύκολο για μένα» (videos)

07.06.2024 14:20
tentoglou_0706_1460-820_new
credit: AP

Διαδικαστική αποδείχθηκε -όπως αναμενόταν- η συμμετοχή του Μίλτου Τεντόγλου στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου της Ρώμης.

Ο Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης στο μήκος χρειάστηκε να κάνει μόνο μία προσπάθεια, «έγραψε» 8,14 μ. και εξασφάλισε άνετα θέση στον τελικό, αφού έπιασε το όριο των 8 μέτρων που είχαν θέσει οι διοργανωτές.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο Σάββατο (8/6) στις 21:06.

«Ήταν πολύ εύκολο για μένα. Το υποβάθμισα κάπως…»

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε αμέσως μετά την προσπάθειά του στην ΕΡΤ, αλλά και τις συνθήκες που βρήκε στη Ρώμη, για τον αγώνα του στο άλμα εις μήκος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου.

«Στους προκριματικούς δεν κερδίζει αυτός που κάνει πιο μεγάλη επίδοση στα προκριματικά, αλλά αυτός που είναι κοντά στο όριο», ανέφερε ο Έλληνας ολυμπιονίκης και σχολίασε για το χαμόγελό του μετά το άλμα του: «Γιατί ξεκινάω τη φόρα μου και νιώθω ότι πάω πολύ γρήγορα, οπότε κόβω λίγο, πατάω, βγαίνω και κατέβασα και τα πόδια στην προσγείωση. Ήταν πολύ εύκολο για μένα. Το υποβάθμισα κάπως…»

Ο Τεντόγλου αναφέρθηκε και στην υπερυψωμένη εξέδρα στον στίβο, αναφέροντας ότι «είναι πολύ καλή και θα γίνουν μεγάλες επιδόσεις, δεν μου αρέσει όμως. Νιώθω ότι είναι κάτι άλλο, δεν είναι μήκος, νιώθω ότι είναι street μήκος».

Κατέληξε δε, ότι η “μάχη” για τον τίτλο «θα είναι με τον Ελβετό και τον Ιταλό. Και οι τρεις μπορούμε να πηδήξουμε μακριά».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το νέο σήμα μετά την κατάκτηση του Conference League (photos)

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν την τιμωρία Αταμάν, του διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος και της ΚΑΕ

ΠΑΟΚ: Νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ η Μαρία Γκοντσαρόβα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.06.2024 01:04