search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.06.2024 06:12
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Το Copa America 2024 αποκλειστικά στο κανάλι και το ΑΝΤ1+

06.06.2024 19:42
copa-america-new

Τα δικαιώματα μετάδοσης του Copa America 2024, της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης των Εθνικών ομάδων της Νότιας, Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής, που φέτος θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 20 Ιουνίου και 14 Ιουλίου εξασφάλισε και θα μεταδώσει από το γραμμικό κανάλι και την συνδρομητική πλατφόρμα ροής ΑΝΤ1+, ο όμιλος ΑΝΤ1.

Και οι 32 ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA», ενώ 17 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των ημιτελικών και του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης, θα μεταδοθούν ζωντανά και από τον ΑΝΤ1.

H πρεμιέρα της διοργάνωσης  2024, θα μεταδοθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 3:00, «ζωντανά» από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, όπου η πρωταθλήτρια Αργεντινή θα αγωνιστεί εναντίον του Καναδά, ενώ λίγο νωρίτερα, στις 02:40, θα προβληθεί «ζωντανά» και η φαντασμαγορική τελετή έναρξης.

Στο COPA AMERICA 2024, συμμετέχουν 16 ομάδες, οι οποίες προέρχονται για πρώτη φορά από τις ομοσπονδίες της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL), αλλά και της κεντρικής και βόρειας Αμερικής (CONCACAF), ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 10 αμερικανικές πολιτείες και συνολικά 14 γήπεδα.

Οι όμιλοι του Copa America είναι:

1ος Όμιλος: Αργεντινή, Περού, Χιλή, Καναδάς
2ος Όμιλος: Μεξικό, Εκουαδόρ, Βενεζουέλα, Τζαμάικα
3ος Όμιλος: ΗΠΑ, Ουρουγουάη, Παναμάς, Βολιβία
4ος Όμιλος: Βραζιλία, Κολομβία, Παραγουάη, Κόστα Ρίκα

Διαβάστε επίσης:

Open: Απομένουν οι υπογραφές με την Τατιάνα Στεφανίδου

«#ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ- Ο δρόμος προς τη δίκη»: Το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ του Mega για τα Τέμπη και τη συγκάλυψη ευθυνών (Video)

Η κινητικότητα στα κανάλια ωφέλησε την τηλεθέαση σε Mega και Alpha την Τετάρτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.06.2024 01:04