search
ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 21:59
MENU CLOSE

Novacinema: Τέσσερις νέες συναρπαστικές σειρές «Μinx», «Red Eye», «The Gymnasts» και «Allegiance» έρχονται να καθηλώσουν!

05.06.2024 12:38
Allegiance_Photo 2
  • Το Novacinema4 πόλος έλξης για τους λάτρεις των σειρών και τον Ιούνιο
  • Mε τις πρεμιέρες της κωμικής σειράς “Minx” (από 6/6 και κάθε Πέμπτη στις 23:00) και με τη σειρά θρίλερ “Red Eye” (από 8/6 και κάθε Σάββατο στις 22:00))
  • Και με τη δραματική σειρά θρίλερ “The Gymnasts” (από 10/6 και κάθε Δευτέρα στις 22:00) στο πλαίσιο της ζώνης House of Europe και με την αστυνομική σειρά δράσης “Allegiance”  (από 19/6 και κάθε Τετάρτη στις 22:00)

Ο Ιούνιος έρχεται δυναμικά για τους λάτρεις των σειρών, στο Novacinema4 με τέσσερις νέες συναρπαστικές σειρές! Πρεμιέρα κάνει η κωμική σειρά “Minx” (από 6/6 και κάθε Πέμπτη στις 23:00), η σειρά θρίλερ “Red Eye” (από 8/6 και κάθε Σάββατο στις 22:00)), η δραματική σειρά θρίλερ “The Gymnasts” (από 10/6 και κάθε Δευτέρα στις 22:00) και η αστυνομική σειρά δράσης “Allegiance”  (από 19/6 και κάθε Τετάρτη στις 22:00).

Από την Πέμπτη 6 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη στις 23:00, θα προβάλλεται η κωμική σειρά «Minx» με διπλά επεισόδια. Η σειρά επικεντρώνεται στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του ’70 και τη Τζόις, μία σοβαρή νεαρή φεμινίστρια, που ενώνει τις δυνάμεις της με έναν μικροεκδότη για να δημιουργήσει το πρώτο ερωτικό περιοδικό για γυναίκες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Ophelia Lovibond, Jake Johnson, Jessica Lowe.

Η συνέχεια είναι με τη σειρά θρίλερ «Red Eye» που θα προβάλλεται από το Σάββατο 8 Ιουνίου και κάθε Σάββατο στις 22:00. Ύστερα από ένα συνέδριο κι ένα σχεδόν μοιραίο ατύχημα, ο Δρ Μάθιου Νόλαν φτάνει στο Λονδίνο, για να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για τη δολοφονία μιας Κινέζας. Παρόλο που διαμαρτύρεται για την αθωότητά του, εκδίδεται στην Κίνα. Richard Armitage, Jing Lusi, Lesley Sharp​​ πρωταγωνιστούν στη σειρά που θα συναρπάσει.

Από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 έρχεται η δραματική σειρά θρίλερ «The Gymnasts» στο πλαίσιο της ζώνης House of Europe. Η ιστορία ενός αθλήματος φτιαγμένου από ελαφρότητα, άλματα και πτήσεις, αλλά και στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση, αυστηρούς κανόνες και τρομερές θυσίες. Ένα θρίλερ γεμάτο νιάτα, ρίσκο, επιθυμία για ανάπτυξη και αλλά και φόβο για αλλαγή. Πρωταγωνιστούν οι Antonia Truppo, Filippo Nigro, Alessia De Falco.

Και από την Τετάρτη 16 Ιουνίου κάθε Τετάρτη στις 22:00 έρχεται η αστυνομική σειρά δράσης «Allegiance». Η Σαμπρίνα είναι μια καλή αρχάρια αστυνομικός που πρέπει να παλέψει με τα όρια του δικαστικού συστήματος, καθώς αγωνίζεται να απαλλάξει τον αδίκως κατηγορούμενο πολιτικό πατέρα της. Με τους Supinder Wraich, Enrico Colantoni, Toby Levins.

Παράλληλα, συνεχίζονται στο Novacinema4 οι σειρές «Son of a Critch Season 3» και «The Irrational».

Απόλαυσε τις νέες σειρές στο Novacinema4 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 21:59