search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.06.2024 04:05
MENU CLOSE

Στον ΑΝΤ1 τα δικαιώματα του Europa League και του Conference League για τα επόμενα τρία χρόνια

04.06.2024 11:43
conference_league
AP

Ο ΑΝΤ1 απέκτησε τα δικαιώματα των δύο εκ των τριών κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων σε στην Ευρώπη, σε επίπεδο συλλόγων. Το κανάλι ανακοίνωσε πως απέκτησε τα δικαιώματα των αγώνων του UEFA Europa League και του UEFA Conference League για τα επόμενα 3 χρόνια.

Να τονιστεί πως οι διοργανώσεις θα συνεχίζονται να μεταδίδονται και από την συνδρομητική της Cosmote, ωστόσο από τη νέα σεζόν οι τηλεθεατές θα μπορούν να βλέπουν ένα παιχνίδι από κάθε αγωνιστική της διοργάνωσης, στη φάση των ομίλων, αλλά και στα νοκ άουτ, ως και τους δύο τελικούς.

«Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των UEFA Men’s Club Competitions 2024- 2027 και τα δικαιώματα μετάδοσης για τις διοργανώσεις UEFA Europa League και UEFA Conference League για τις επόμενες 3 αγωνιστικές περιόδους, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο του 2024» αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, το κανάλι εξασφάλισε το δικαίωμα της πρώτης επιλογής (first pick) από τους αγώνες των δύο διοργανώσεων για κάθε αγωνιστική, συμπεριλαμβανομένων των 2 τελικών, για αποκλειστική μετάδοση στην ελεύθερη τηλεόραση.

Στο τέλος κάθε βραδιάς με δράση από το UEFA Europa League και το UEFA Conference League o ANT1 θα προβάλλει όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της ημέρας από τις δύο διοργανώσεις και θα φιλοξενεί συνεντεύξεις από τα παιχνίδια των ελληνικών συλλόγων σε ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό show.

Να σημειωθεί πως η UEFA αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής των δύο διοργανώσεων, αντικαθιστώντας τη φάση των Ομίλων (Group Stage) με τη League Phase. Με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται το τηλεοπτικό προϊόν με ακόμη περισσότερους αγώνες και αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική της League Phase. 

Ο ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια κάνει ένα γερό «μπάσιμο» στο ποδόσφαιρο, καθώς από το 2007 έχει μεταδώσει μεταξύ άλλων αγώνες του Κυπέλλου UEFA, του Κυπέλλου Ελλάδας, του UEFA Europa League 2009-2015, το Euro 2020 και το Μουντιάλ του 2022. Ακόμη, έχει μεταδώσει  Ευρωμπάσκετ και Μουντομπάσκετ, καθώς και παιχνίδια του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές: Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 απόψε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Βίλατζ Γιουνάιτεντ»: Νέα επεισόδια από το φθινόπωρο στην ΕΡΤ3 – Έτοιμα τα πρώτα τέσσερα

Δύο τελικοί στην κορυφή της τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.06.2024 01:04