search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.06.2024 04:16
MENU CLOSE

Ο Σκέρτσος γνωρίζει τι προϊόντα πουλάνε τα σούπερ μάρκετ στη Γερμανία, αλλά όχι τι ξοδεύει η ΝΔ στην προεκλογική καμπάνια (video)

04.06.2024 11:12
SKERTSOS

Από την ώρα που ο Άκης Σκέρτσος αποφάσισε να συνδράμει την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ, δεν προλαβαίνει να… μετρήσει και τις αστοχίες, που κάνει. 

Μετά την περίφημη αποστροφή ότι ίσως στα γερμανικά σούπερ μάρκετ να πουλάνε υποδεέστερης ποιότητας προϊόντα από αυτά των ελληνικών και γι’ αυτό υπάρχει ακρίβεια στην Ελλάδα (!!!), ήρθε η αμήχανη άγνοια για τα οικονομικά της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΔ.

Εμφανιζόμενος στο Kontra channel ο υπουργός Επικρατείας, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ούτε πόσα ξοδεύει το κόμμα του στο ίντερνερτ για τις εκλογές (σημειωτέον ότι η ΝΔ έχει πανευρωπαϊκό ρεκόρ στις δαπάνες μόνο στο google), ούτε τι ακριβώς προβλέπει η εργασιακή σχέση του Αμερικανού επικοινωνιολόγου Γκρίνμπεργκ με το Μαξίμου – με πόσα και απο πού αμείβεται δηλαδή.

Κατά τα άλλα, η ΝΔ θέλει λεπτομερή ενημέρωση πώς απέκτησε και το τελευταίο σεντ ο Κασσελάκης, όταν ως ιδιώτης και επιχειρηματίας δραστηριοποιούνταν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καλά θα πάει κι αυτό…       

Διαβάστε επίσης:

Νέα κόντρα Σκέρτσου – ΣΥΡΙΖΑ: «Τηλεοπτικό σόου» – «Ποιος και πώς πληρώνει τον κ. Γκρίνμπεργκ;»

Ευρωεκλογές: Ενίσχυση για το δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ φέρνει η όξυνση στην τελική ευθεία για τις κάλπες

Ευρωεκλογές: Όλοι οι υποψήφιοι 13 κομμάτων που διεκδικούν τις 21 ελληνικές έδρες στο Στρασβούργο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.06.2024 01:04