search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 08:48
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Σκέρτσο: Το θράσος των στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο (Video)

03.06.2024 10:28
SYRIZA_LOGO

Με το… επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξής του στο ΟΝΕ, όπου ισχυρίστηκε ότι οι διαφορές στις τιμές των ίδιων προϊόντων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας μπορεί να οφείλονται στο ότι τα δεύτερα μπορεί να είναι… υποδεέστερα από τα πρώτα, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, ο οποίος υποστήριξε στη δημόσια τηλεόραση ότι «δεν είπα σε καμία περίπτωση αυτό που λέει η αντιπολίτευση. Γι’ άλλη μια φορά κάνουν τοξικό τον προεκλογικό διάλογο με fake news. Aυτή είναι η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Με ψέματα κινείται».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά: «“Πρόκειται για fake news. Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο… Βρείτε το βίντεο” φώναζε ο υπουργός επικρατείας Άκης Σκέρτσος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΕΡΤ, σχετικά με την επική δήλωσή του πως το ίδιο προϊόν στη Γερμανία πωλείται φθηνότερο απ’ ότι στην Ελλάδα γιατί διαθέτει υποδεέστερη σύνθεση. Το θράσος των στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Λες και ήταν δύσκολο να βρεθεί το επίμαχο στιγμιότυπο που τον εκθέτει για μία ακόμη φορά. Το ζήτησε όμως. Κι αφού το ζήτησε οφείλουμε να του το δώσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χαρίτσης: «ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι μέρος του προβλήματος στη χώρα»

Από Σεπτέμβρη το νέο πρόγραμμα «Σπίτι μου», ύψους 2 δις, εάν εγκριθούν οι πόροι από τις Βρυξέλλες

Στέφανος Κασσελάκης: Τη Δευτέρα στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του – «Διάφανος μπροστά σας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 08:47