search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:03
MENU CLOSE

Γαλλία: Γυμνόστηθες ακτιβίστριες διαμαρτυρήθηκαν σε συγκέντρωση του «εκλεκτού» της Λε Πεν (photos/videos)

03.06.2024 10:55
JordanBardella

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του «εκλεκτού» της Μαρίν Λε Πεν, Ζορντάν Μπαρντελά όταν γυμνόστηθες ακτιβίστριες διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας πως «η Ευρώπη είναι φεμινιστική και δεν ανήκει στους φασίστες».

Οι γυναίκες σηκώθηκαν όρθιες και φώναξαν «για μια φεμινιστική, όχι φασιστική, Ευρώπη», πριν απομακρυνθουν… «σηκωτές» από τους άνδρες ασφαλείας.

Βίντεο της Daily Mail δείχνει μια ομάδα των φρουρών ασφαλείας να αρπάζουν τις γυναίκες από τα χέρια και τα πόδια και στη συνέχεια να τις σέρνουν εκτός του Palais des Sports όπου γινόταν η ομιλία του Μπαρντελά.

Πλάνα που τραβήχτηκαν έξω από το Palais des Sports δείχνουν τις δύο γυναίκες να κάθονται στο έδαφος, περικυκλωμένες από αστυνομικούς.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Το «πολιτικό τέκνο» της Μαρίν Λε Πεν, Ζορντάν Μπαρντελά έχει αναλάβει της προεδρία της ακροδεξιάς Εθνικής Συσπείρωσης στη Γαλλία από το 2021.

Το 2021, ο Μπαρντελά είχε επίσης δημοσιεύσει δηλώσεις υποστήριξης για τη Génération Identitaire, μια ακροδεξιά οργάνωση που είχε διαλυθεί από τη γαλλική κυβέρνηση για υποκίνηση φυλετικού μίσους και βίας, μέσω Facebook. Ως αποτέλεσμα, η πλατφόρμα αφαίρεσε τις αναρτήσεις και ανέστειλε ορισμένες λειτουργίες του λογαριασμού του.

Το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λε Πεν έρχεται πρώτο στην πρόθεση ψήφου ενόψει των Ευρωεκλογών στην τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε χθες Κυριακή.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός βρέθηκε Ισραηλινός, που θεωρούνταν ότι είχε απαχθεί από τη Χαμάς

Ινδία: Τουλάχιστον 56 οι νεκροί από τον καύσωνα – Σχεδόν 25.000 περιστατικά θερμοπληξίας

Ευρωεκλογές 2024: Η ακροδεξιά αναμένεται να είναι ο μεγάλος νικητής και ο «ρυθμιστής» για τα… οφίτσια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:03