search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 15:18
MENU CLOSE

Σύνθια Σάπικα για το…on air κόψιμο των μαλλιών της: «Τα παιδιά μου με ενθάρρυναν να το κάνω»

02.06.2024 20:16
sapika

Για την απόφασή της να κόψει τα μαλλιά της την ώρα που ήταν στον «αέρα» ως αντίδραση για τα όσα γίνονταν με την Μαχσά Αμινί, εξήγησε η Σύνθια Σάπικα.

Η δημοσιογράφος συνάντησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στα πλαίσια της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην συμβολική της κίνηση.

Αφού αρχικά είπε πως «τα μαλλιά μου δεν έχουν μακρύνει έκτοτε. Δεν ξέρω τι γίνεται!», ανέφερε για την κίνησή της: «Για να πω την αλήθεια, αυτό το είχα συζητήσει με τα παιδιά μου, τους το είχα πει και με είχαν ενθαρρύνει. Το θεωρούσα αδιανόητο να μην το κάνω με όλο αυτό που γινόταν με την Μαχσά Αμινί. Δέχθηκα πάρα πολλά μηνύματα, πάρα πολλά θετικά, για αυτό που έκανα».

Και συνέχισε: «Μηνύματα ότι τους συγκίνησε, τους άγγιξε και τα λοιπά. Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν εάν έκοψα πολύ τα μαλλιά μου ή εάν έκοψα λίγο τα μαλλιά μου. Μέσα σε αυτούς και μια τηλεοπτική εκπομπή, πρωινή, η οποία με διέλυσε ένα πρωί δείχνοντας με να τα κόβω και να συζητούν εάν έκοψα λίγο ή πολύ τα μαλλιά μου. Και την άλλη μέρα, αφού με τσάκισαν στην κριτική, με κάλεσαν και στην εκπομπή τους».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο οπερατέρ του ΣΚΑΪ Σάββας Αϊδινίδης

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Σακελλαρίδης για Τζίμα: «Υποστήριξε την επιλογή μου – Το είχα έγνοια γιατί δεν ήθελα να της κάνω κακό στη δουλειά της»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 15:08