search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 12:04
MENU CLOSE

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Αττική και άλλους έξι Νομούς για φωτιές

02.06.2024 19:36
pirosvestiki-new
φωτογραφία αρχείου

Η Πυροσβεστική ανακοίνωσε συλλήψεις και τσουχτερά πρόστιμα σε επτά διαφορετικές περιοχές της χώρας, λόγω πυρκαγιών ή μη τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης.

Αναλυτικά:

  1. Συνελήφθη χθες 1 Ιουνίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ. Αθηνών, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση Λιούμουρα του δήμου Ωρωπού Αττικής και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2109,38€.
  2. Συνελήφθη χθες 1 Ιουνίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λευκάδας, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Παλαίρου του δήμου Ακτίου–Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1611€.
  3. Συνελήφθη σήμερα 2 Ιουνίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ιωαννίνων, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Καστρίτσας του δήμου Ιωαννίνων, και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1250€.
  4. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 859,375€, χθες 1 Ιουνίου, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σερρών, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση περιττωμάτων ζώων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Άνω Πορόια του δήμου Σιντικής Σερρών.
  5. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 937,5€, χθες 1 Ιουνίου, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Διδυμοτείχου, σε ημεδαπό, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Μεταξάδες του δήμου Διδυμοτείχου Έβρου.
  6. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2578,12€, χθες 1 Ιουνίου 204, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Θάσου, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Βάλτα Πρίνου της Θάσου.
  7. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1875€, σήμερα 2 Ιουνίου, από ανακριτικούς υπαλλήλους της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Τρίλοφος του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: 14χρονη υπέστη αλλεργικό σοκ σε δημοτική πισίνα

Καιρός: Στον …φούρνο από Δευτέρα η χώρα – Τριήμερο ζέστης με 40άρια και αφρικανική σκόνη

Νότια Προάστια: «Μπλακ άουτ» σε πολλούς δήμους – Πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 12:03