search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 10:06
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ σε Βορίδη: Τα τσεκούρια του υπουργού και ο διορισμός Μητσοτάκη στον Όμιλο της Εθνικής

31.05.2024 10:51
mitsotakis-voridis

Με μία καυστική απάντηση αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις Βορίδη για τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφερόμενος στον υπουργό Επικρατείας, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην ανακοινωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«”Όταν ο Κασσελάκης ήταν στην Αμερική και πλούτιζε, εμείς ήμασταν εδώ και παιδευόμασταν” είπε ο Μάκης Βορίδης, θέλοντας προφανώς να μας πείσει να αγνοήσουμε το παρελθόν.

Όταν, όμως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ βρισκόταν στην Αμερική κι εργαζόταν ασταμάτητα σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό τομέα για να πετύχει τους στόχους του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διοριζόταν με … προτροπή του πατέρα του στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με 10.000 τον μήνα για να κάνει το “αγροτικό” του προτού ασκήσει το κληρονομικό του δικαίωμα και στραφεί στην πολιτική…» σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Ο δε κ. Βορίδης κρατούσε τσεκούρια και προσπαθούσε να πείσει πως η χούντα και η πολιτική της ήταν επιτυχημένη. Αυτό προτού “αλλάξει απόψεις”. Όπως ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει.

Ας αντικαταστήσει λοιπόν το “παιδευόμασταν» με το «παιδεύαμε” για να είναι πιο ακριβής».

Οι δηλώσεις Βορίδη

Νωρίτερα, ο Μάκης Βορίδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον ΣΚΑΪ ότι το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του δημιουργεί καχυποψίες, ενώ αναφέρθηκε και στην διαμονή του Στέφανου Κασσελάκη στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι υποτίθεται ότι είχε δραστηριότητα επιχειρηματική και πλούτισε.

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης στον ANT1: Αν υλοποιούσαμε έστω και μέρος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα μπαίναμε αυτομάτως σε επιτήρηση (Video)

Βασίλης Κικίλιας: Ζητά και τα ρέστα μετά τις προσβολές στους πυροσβέστες

Υπόθεση παρακολουθήσεων: Οι επόμενες κινήσεις Ανδρουλάκη μετά το «μπλόκο» της ΕΥΠ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 10:06