search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 09:36
MENU CLOSE

Μητσοτάκης από Παιανία: Οι ευρωεκλογές δεν είναι ευκαιρία για παράπονα ή δυσαρέσκεια

31.05.2024 12:17
mitsotakis_peania_1

Έκκληση για κινητοποίηση του εκλογικού σώματος ενόψει των ευρωεκλογών απηύθυνε από την Παιανία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος νωρίτερα επισκέφθηκε τα ολυμπιακά ακίνητα που βρίσκονται στην περιοχή.

Μιλώντας σε συγκέντρωση στην Παιανία, ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε «να εστιάσουμε κυρίως σε έναν στόχο: και αυτός δεν είναι άλλος από το να πείσουμε τους συμπολίτες μας οι οποίοι μας ψήφισαν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου ότι πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη και να ξανακάνουν ακριβώς το ίδιο».

«Δεν είναι τώρα η ευκαιρία, αυτές οι ευρωεκλογές, ούτε για την έκφραση οποιασδήποτε επιμέρους δυσαρέσκειας, ούτε για οποιοδήποτε παράπονο. Τώρα χρειαζόμαστε πρώτα και πάνω από όλα τη συσπείρωση των φίλων της ΝΔ για να πετύχουμε τον στόχο μας: να είμαστε το βράδυ των εκλογών πάλι οι μεγάλοι νικητές, με ένα ποσοστό τέτοιο το οποίο δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει όχι την πολιτική μας κυριαρχία -αυτή διαμορφώθηκε με την δική σας ψήφο στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2023-, να μην τους δώσουμε κυρίως τη δυνατότητα να ξαναρχίσουν να μιλούν με μια γλώσσα την οποία η ελληνική κοινωνία έχει απορρίψει», τόνισε.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «έχουμε ακόμα μια εβδομάδα προεκλογική περίοδο, έχουμε φτάσει στο σημείο πια όπου αρχίζει και κλείνει η φωνή μας από τις πολλές ομιλίες, αλλά εγώ θα συνεχίσω να γυρνάω την Ελλάδα μέχρι και την τελευταία μέρα. […] Πάμε, λοιπόν, να φροντίσουμε πρώτα και πάνω από όλα να συσπειρώσουμε τη δική μας βάση, να πολεμήσουμε την αποχή και αυτή την αίσθηση αδιαφορίας ότι αυτές οι ευρωεκλογές δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία».

Σχολιάζοντας την αντιπολίτευση ο Κ. Μητσοτάκης είπε ότι «αυτό το οποίο ακούμε σήμερα από την αντιπολίτευση, δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό το οποίο ακούγαμε όλα τα τελευταία χρόνια. Δεν έχουν αλλάξει ουσιαστικά. Μπορεί να έχουν ένα καινούργιο επικοινωνιακό περιτύλιγμα, ο λόγος τους όμως εξακολουθεί να διακρίνεται από διχασμό, από τοξικότητα, από λαϊκισμό και από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα» και συμπλήρωσε: «Θέλω να τους στείλουμε ένα μήνυμα το οποίο δεν θα είναι μόνο μήνυμα στήριξης της ΝΔ, θα είναι και ένα δεύτερο μήνυμα ότι δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ στη δύσκολη περίοδο, στην τραυματική περίοδο των μνημονίων, διότι εκεί ακριβώς μας οδηγούν οι ανέξοδες υποσχέσεις τους».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, επισκέφθηκε τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Παιανία, που είχαν εγκαταλειφθεί για χρόνια και πλέον ανακαινίζονται, αναβαθμίζονται και μετατρέπονται σε ένα προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών για ολυμπιακά αθλήματα. Ο Κ. Μητσοτάκης είπε ότι «βήμα-βήμα αξιοποιούμε την προίκα και τον πλούτο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και δίνουμε τις υποδομές σε όλη τη χώρα σε μια νέα γενιά αθλητών για να διακριθούν, για να μας ξανακάνουν όλες και όλους υπερήφανους».

Διαβάστε επίσης

Νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ προς τις ευρωεκλογές: «Βάλαμε τον σπόρο, τώρα σε χρειαζόμαστε στην κάλπη» (video)

Κεχαγιά: «Στις ευρωεκλογές θα γκρεμιστεί η αλαζονεία του 41% της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη» (video)

ΣΥΡΙΖΑ σε Βορίδη: Τα τσεκούρια του υπουργού και ο διορισμός Μητσοτάκη στον Όμιλο της Εθνικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 09:35