search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:30
MENU CLOSE

Mega: «Παρών» στον ναό του ποδοσφαίρου για τον τελικό του Champions League

31.05.2024 14:17
champions_league_new

Από το θρυλικό γήπεδο Γουέμπλεϊ το Mega αύριο, 1η  Ιουνίου, θα μεταδώσει απευθείας (22.00) τον τελικό αγώνα του UEFA Champions League ανάμεσα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον τελικό, ο οποίος αναμένεται να είναι συναρπαστικός, θα περιγράψουν ο Κώστας Βερνίκος με τον Αντώνη Κατσαρό. Ο Γιώργος Μαζιάς θα μεταφέρει στους τηλεθεατές όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από το Γουέμπλεϊ. Στο στούντιο της Καλλιθέας θα είναι ο Παναγιώτης Περπερίδης και ο Μένος Σακελλαρόπουλος.

Για τον τελικό των τελικών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε επίπεδο συλλόγων, το Mega έχει, και αυτή τη φορά, σχεδιάσει μια τηλεοπτική επιχείρηση ώστε να μεταφέρει το κλίμα της μεγάλης αναμέτρησης με πλούσιο ρεπορτάζ αλλά και ζωντανές συνδέσεις με τους ελληνικούς συνδέσμους των δύο ομάδων στην Pre-Game εκπομπή (21:00).

Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι Chasers του τηλεπαιχνιδιού «The Chase», θα αναμετρηθούν για πρώτη φοράμεταξύτους σε μια «καταδίωξη» γνώσεων γύρω από το UEFA Champions League. Εκείνος  από τους πέντε που θα καταφέρει να κερδίσει θα βρεθεί στο στούντιο τη βραδιά του μεγάλου τελικού.

Μετά τη λήξη του τελικού στην Post-Game εκπομπή (01.00) θα γίνει πλήρης ανάλυση του ματς, θα υπάρχουν συνεντεύξεις και όλο το παρασκήνιο του αγώνα στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης:

Σειρά για τον νεαρό Σέρλοκ Χολμς ετοιμάζει ο Γκάι Ρίτσι – Με πρωταγωνιστή τον Χίρο Φάινς Τίφιν

Λιάγκας: Άγριος καβγάς στην εκπομπή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Όταν κάνεις τέτοιο έγκλημα, τελειώνεις στη ζωή» (Video)

ΣΚΑΪ: Ενημέρωση, ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια σχεδιάζει να προτείνει τη σεζόν 2024-2025

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:30