ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:27
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Η ΕΡΤ1 «ανοίγει» μπαρ στο Παγκράτι

31.05.2024 16:21

Από τους χαρακτηριστικούς δρόμους του Παγκρατίου, η οδός Αρχελάου αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη νέα κωμική σειρά μυθοπλασίας «Αρχελάου 5» της ΕΡΤ1 η οποία θα λάβει θέση σε καθημερινή βάση στο πρόγραμμα του σταθμού από το φθινόπωρο.

Ο Στέφανος είναι ο ιδιοκτήτης του μπαρ, ένας ματαιόδοξος τύπος και θαμώνες είναι ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ, σύμφωνα με το σενάριο των Μαργαρίτας Γερογιάννη, Παναγιώτη Μαρκεζίνη και Θάνου Νασόπουλου. Όλοι μαζί αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους.

Πρώτους ρόλους στα επεισόδια της σειρά θα έχουν οι Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Καράμπαμπας, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ. Η σκηνοθεσία είναι των Λήδας ΒαρτζιώτηΔημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση.

Διαβάστε επίσης:

Mega: «Παρών» στον ναό του ποδοσφαίρου για τον τελικό του Champions League

Σειρά για τον νεαρό Σέρλοκ Χολμς ετοιμάζει ο Γκάι Ρίτσι – Με πρωταγωνιστή τον Χίρο Φάινς Τίφιν

Λιάγκας: Άγριος καβγάς στην εκπομπή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Όταν κάνεις τέτοιο έγκλημα, τελειώνεις στη ζωή» (Video)

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:25
Exit mobile version