search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 15:06
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Η ΕΡΤ1 «ανοίγει» μπαρ στο Παγκράτι

31.05.2024 16:21
ert_2305_1460-820_new

Από τους χαρακτηριστικούς δρόμους του Παγκρατίου, η οδός Αρχελάου αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη νέα κωμική σειρά μυθοπλασίας «Αρχελάου 5» της ΕΡΤ1 η οποία θα λάβει θέση σε καθημερινή βάση στο πρόγραμμα του σταθμού από το φθινόπωρο.

Επίκεντρο στην πλοκή της σειράς είναι ένα μπαρ στον αριθμό 5 της οδού Αρχελάου στο Παγκράτι, έναν δρόμο με δενδροστοιχίες από ελιές, ένα θεατράκι αλλά και πολλά μπαράκια και εστιατόρια, το οποίο αποτελεί σημείο συνάντησης για πέντε ανθρώπους φαινομενικά διαφορετικούς μεταξύ τους.

Ο Στέφανος είναι ο ιδιοκτήτης του μπαρ, ένας ματαιόδοξος τύπος και θαμώνες είναι ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ, σύμφωνα με το σενάριο των Μαργαρίτας Γερογιάννη, Παναγιώτη Μαρκεζίνη και Θάνου Νασόπουλου. Όλοι μαζί αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους.

Πρώτους ρόλους στα επεισόδια της σειρά θα έχουν οι Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Καράμπαμπας, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ. Η σκηνοθεσία είναι των Λήδας ΒαρτζιώτηΔημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση.

Διαβάστε επίσης:

Mega: «Παρών» στον ναό του ποδοσφαίρου για τον τελικό του Champions League

Σειρά για τον νεαρό Σέρλοκ Χολμς ετοιμάζει ο Γκάι Ρίτσι – Με πρωταγωνιστή τον Χίρο Φάινς Τίφιν

Λιάγκας: Άγριος καβγάς στην εκπομπή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Όταν κάνεις τέτοιο έγκλημα, τελειώνεις στη ζωή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 15:05