search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 17:14
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: «Με ισχυρό ΚΚΕ ο λαός θα αμφισβητήσει την ΕΕ και θα δώσει ένα μάθημα στην κυβέρνηση»

30.05.2024 20:41
koutsoumpas-new

Κάλεσμα στον ελληνικό λαό να δώσει την ψήφο του στο ΚΚΕ, απεύθυνε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Αlpha».

Υπογράμμισε πως με αυτό τον τρόπο ο ελληνικός λαός θα αμφισβητήσει την πολιτική της ΕΕ, θα δώσει ένα μάθημα στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα καταδικάσει την δήθεν αντιπολίτευση των άλλων κομμάτων. Όπως εξήγησε, ο ελληνικός λαός είδε αντιπολίτευση, μέσα και έξω από την Βουλή, μόνο από το ΚΚΕ που ήταν σε όλους τους αγώνες.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισήμανε πως το ΚΚΕ θέλει να είναι ισχυρό και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, στο ευρωκοινοβούλιο, και εκεί που ανατρέπονται, στους δρόμους του αγώνα. 

Ο γγ. του ΚΚΕ αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωεκλογές ζήτησε την ενίσχυση του ΚΚΕ και κάλεσε τον λαό να δώσει ένα μάθημα στην κυβέρνηση. «Μέσα σε έναν χρόνο έφερε πολλά αντιδραστικά νομοσχέδια…» είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης από Ρόδο: Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει αποκτήσει υφή κοινωνικής αντιπολίτευσης

Στο «Καλημέρα Ελλάδα» την Παρασκευή το πρωί ο Μητσοτάκης

Prorata: Πώς κινούνται οι συσπειρώσεις των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις ευρωκάλπες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 17:14