search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:30
MENU CLOSE

Αδιανόητα υψηλή τηλεθέαση κατάφερε ο τελικός Ολυμπιακού – Φιορεντίνα στο Mega

30.05.2024 20:12
olympiakos kipello 999- new

Περισσότεροι από δυόμιση εκατομμύρια τηλεθεατές καθηλώθηκαν στο Mega για τον τελικό του Europa Conference League και είδαν τους παίκτες του Ολυμπιακού να σηκώνουν το βαρύτιμο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen εξακοντίστηκε στο  24,8% και είναι το δεύτερο υψηλότερο, ύστερα από εκείνο του τελικού της Eurovision (27,7% ή 2.803.000 τηλεθεατές) στην ΕΡΤ1 και ένα από τα κορυφαία των τελευταίων ετών.

Στην εκπομπή του Mega με την τελετή απονομής του κυπέλλου της διοργάνωσης παρέμειναν συντονισμένοι 1.970.000 τηλεθεατές, στέλνοντας τον δείκτη της Nielsen στο 19,5%.

Ισχυροί πόλοι έλξης τηλεθεατές επίσης ήταν και οι ειδικές εκπομπές που είχε το κανάλι της Καλλιθέας, πριν και μετά τον ιστορικό τελικό.

Η σειρά «Ψυχοκόρες» βρέθηκε στην πέμπτη θέση των επιλογών του τηλεοπτικού κοινού ακριβώς επειδή τα επεισόδια της προβάλλονται νωρίτερα από τις 22.00.

Γενικώς χθες οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα από τις 22.00 δεν είχε καμία τύχη να πλασαριστεί στην δεκάδα με τα δημοφιλέστερα προγράμματα της ημέρας.

Εξαίρεση αποτέλεσε ο «Σασμός». Σημαντικό μέρος του επεισοδίου της σειράς του Alpha ήταν στον αέρα όταν άρχισε ο τελικός Ολυμπιακού- Φιορεντίνα, όμως άντεξε στην πίεση. Αν και ήταν έβδομη επιλογή των τηλεθεατών είχε τηλεθέαση καλύτερη από εκείνη που είχε καταφέρει την προηγούμενη ημέρα (5,7%).

Στη δεκάδα κατάφεραν να διακριθούν η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» και τα συνήθη τηλεπαιχνίδια επειδή και εκείνων οι ώρες μετάδοσης  ήταν νωρίτερα από τον χθεσινό ευρωπαϊκό τελικό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Διαβάστε επίσης:

Στο «Καλημέρα Ελλάδα» την Παρασκευή το πρωί ο Μητσοτάκης

ΕΡΤ: Στα δικαστήρια για σειρά παράτυπων αποφάσεων του ΔΣ ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ

ΕΡΤ: Έτοιμο το πλάνο για την ημέρα των Ευρωεκλογών με Κουβαρά, Παρασκευοπούλου, Μαγγηριάδη στο στούντιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:30