search
ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 22:55
MENU CLOSE

Ο Στόκας βλέπει με θετικό μάτι τον Κασσελάκη – «Δεν έχει κάνει ακόμη έργο για να τον κρίνουμε»

20.05.2024 11:35
stokas

Στις πράξεις και στα έργα κρίνονται όλοι και οι πολιτικοί. Αυτό τόνισε ο Μπάμπης Στόκας όταν ρωτήθηκε για την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο τραγουδιστής των Πυξ Λαξ, πρωτάρης κι αυτός στην πολιτική σκηνή, αφού θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, στο σχόλιό του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως τον βλέπει με θετικό τρόπο και θέλει να αποδειχθεί καλός για την χώρα, τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει «κάνει έργο για να τον κρίνουμε».

«Ολοι κρίνονται από τα έργα τους. Εγώ προσωπικά δεν τον γνώριζα. Δεν έχει κάνει ακόμη έργο για να τον κρίνουμε. Σίγουρα μου έκανε εντύπωση όλο αυτό το σκηνικό, δεν το έχω δει πουθενά αλλού. Εχουμε πρωτοπορία σε αυτό» είπε αρχικά, αναφερόμενος στη περίοδο που ο Στ. Κασσελάκης αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πάντα βλέπω θετικά τους ανθρώπους. Θέλω να είναι καλός. Οσο πιο καλοί άνθρωποι είναι γύρω μας, τόσο πιο καλά πάνε τα πράγματα. Θα δείξει το έργο του.» 

Αναφερόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε πως οδηγήθηκε στην απόφαση να κατέβει με την Πλεύση γιατί θεωρεί πως «η Ζ. Κωνσταντοπούλου είναι μία τίμια γυναίκα που υπερασπίζεται όλους τους ανθρώπους. Μάχιμη. Οταν με κάλεσε θεώρησα υποχρέωσή μου να το κάνω ώστε να υπερασπιστώ ανθρώπους.Η Πλεύση έχει κανονικούς ανθρώπους που νοιάζονται για τους πολίτες.Η αριστερά περνάει την φάση της».

Ακόμη, σχολιάζοντας το 41% που πήρε η ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές, το χαρακτήρισε «ανησυχητικό, όπως και το 50% αποχής. Η αποχή δεν είναι επανάσταση, είναι ανοησία».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Οικονόμου για Πρέσπες: Δεν υπάρχει αλάθητο, ίσως πρέπει να πούμε συγνώμη (Videos)

ΠΑΣΟΚ: Γιατί (πραγματικά) ο Ανδρουλάκης θέλει debate με Μητσοτάκη – Κασσελάκη 

Συνεχίζει τις εκπλήξεις ο Κασσελάκης: Η επίσκεψη σε περίπτερο του ΠΑΣΟΚ, οι ευχές και ο… Ανδρέας Παπανδρέου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.06.2024 22:55