search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:55
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής για βρέφος που κινδύνευε –  Αστυνομικοί άνοιξαν δρόμο για να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

06.05.2024 20:16
ekav astynomia 876- new

Γέφυρα ζωής πρόσφεραν αστυνομικοί για βρέφος που κινδύνευε και χρειαζόταν άμεση διακομιδή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης διευκόλυναν τη μετακίνηση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Φλώρινας, που μετέφερε ένα βρέφος 1,5 μηνών με σπασμούς, μέχρι το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, στα Μάλγαρα -όπου η κίνηση των οχημάτων είναι πολύ αυξημένη λόγω των έργων που εκτελούνται στη γέφυρα Αξιού, αλλά και της μαζικής επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, ένα όχημα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και μία μοτοσικλέτα της ομάδας Ζήτα, παρέλαβαν το ασθενοφόρο και με τη χρήση της σειρήνας άνοιξαν το δρόμο, προκειμένου να διακομιστεί το βρέφος όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Οριοθετήθηκε η φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Προσύμνη της Αργολίδας

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό από τα μέσα της εβδομάδας – Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη – Πότε και πού θα σημειωθούν βροχές

Κόρινθος: Φωτιά σε αυτοκίνητο στην εθνική – Το εγκατέλειψαν οι επιβάτες του «στο παρά πέντε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:54