Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Θύμα απάτης έπεσε ο Ορφέας Αυγουστίδης, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Ο ηθοποιός του «Σασμού» έπεσε θύμα των χάκερ, οι οποίοι παραβίασαν τον λογαριασμό του.
Σε ανάρτηση που έκανε, προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να μην πατούν τον σύνδεσμο που τους στέλνει το προφίλ του, καθώς πρόκειται για κακόβουλο περιεχόμενο.
Όπως εξηγεί, ο λογαριασμός του στέλνει ύποπτα μηνύματα στους φίλους του, τα οποία ο ίδιος δεν μπορεί να δει, οπότε τους ζήτησε να κάνουν αναφορά και να τον ενημερώσουν.
Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Προσοχή προσοχή! Πριν από λίγη ώρα με ειδοποίησαν κάποιοι φίλοι ότι ο λογαριασμός μου έστελνε διαφορα μηνύματα προτρέποντας τους φίλους εδώ να κάνουν κλικ σε ένα σύνδεσμο κτλ. ΜΗΝ το κάνετε, προφανώς πρόκειται για κακόβουλο περιεχόμενο καθώς ο λογαριασμός μου είχε χακαριστεί. Το θέμα διευθετήθηκε τώρα αλλά αν παρόλα αυτά κάποιος λάβει κάποιο ύποπτο μήνυμα από εμένα από αυτή την ώρα και μετά ας κάνει μια αναφορά και να με ενημερώσει. Σας ευχαριστώ πολύ».
Διαβάστε επίσης:
Ο Ασγκάρι απειλεί να δώσει στη δημοσιότητα «εξαιρετικά ντροπιαστικές» πληροφορίες της Σπίαρς
Σίσσυ Χρηστίδου – Μαρία Κορινθίου: Κάνουν παρέα διακοπές στη Χαλκιδική (photos)
Κρις Πελούζο: Πέθανε σε ηλικία 38 ετών ο ηθοποιός
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.