search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.07.2024 03:53
MENU CLOSE

Καύσωνας «Κλέων»: Το ξανασκέφτονται στην κυβέρνηση για τα ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή

11.07.2023 21:07
ekptoseis

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή η κυβέρνηση, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν στη χώρα.

Οι οριστικές αποφάσεις, όμως, θα ληφθούν τις επόμενες μέρες, όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

Συνήθως, το πρώτο Σαββατοκύριακο των θερινών εκπτώσεων, τα καταστήματα είναι ανοιχτά και την Κυριακή. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν και ιδιαίτερα το δύσκολο τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ενδέχεται να ανατρέψουν αυτή την «παράδοση».

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας είπε ότι σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας θα αποφασιστεί μέχρι την Πέμπτη αν τα καταστήματα θα ανοίξουν την Κυριακή 16 του μήνα, που είναι η πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, ή αν θα μετατεθεί το άνοιγμα για την επόμενη, λόγω του καύσωνα.

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο στην Πύλο: Επιστολή – κόλαφος 332 ακαδημαϊκών στις ελληνικές και τις ευρωπαϊκές αρχές

Ακτοπλόοι: «Βάλτε πλάτη» για τις τιμές λέει η κυβέρνηση κατόπιν εορτής – Εντός της εβδομάδας οι προτάσεις τους

Αχτσιόγλου: Στις 12:30 στο Ωδείο η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας – Φήμες για στήριξη και από Γαβριήλ Σακελλαρίδη (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.07.2024 02:32