search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 15:08
MENU CLOSE

Open: Συμφωνία με την Barking Well Media – Αναλαμβάνει τον ψυχαγωγικό τομέα του σταθμού

07.06.2023 12:07
koklonis_new

Σε νέα φάση μοιάζει να εισέρχεται το Open έπειτα από την αποδόμηση τμήματος της διοικητικής πυραμίδας του. Σε πυκνό χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η σχέση του σταθμού, με κάποιο τρόπο, με τους Χρύσα Μασούρου, διευθύντρια προγράμματος, Γιάννη Λάτσιο πρόεδρου του ΔΣ του σταθμού, Νίκη Καρνασιώτη, υπεύθυνη για τα ψυχαγωγικά προγράμματα, Σπύρο Στουφή, διευθυντή τεχνικών λειτουργειών.

Τα σχέδια για την επόμενη σεζόν, στον ψυχαγωγικό τομέα, είναι υπό διαμόρφωση. Ο μόνος που διασφαλίστηκε και τυπικά, για τη νέα σεζόν, είναι ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της καθημερινής σειράς «Έρωτας φυγάς». Αλλά και από εκει αποχώρησε η Ρένα Ρίγγα προκειμένου να αναλάβει τη δημιουργία σεναρίου στην ελληνική προσαρμογή της σειράς «Οι κυρίες της φωτιάς» για τον ΑΝΤ1.

Στο μεταξύ ο χρόνος «τρέχει». Το κανάλι της Παιανίας για να μην μείνει πίσω στις εξελίξεις και «κυνηγά» το χρόνο, φαίνεται ότι τον τομέα Ψυχαγωγίας τον εκχωρεί στην εταιρεία Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

Ο επιχειρηματίας με τον σύμβουλο διοίκησης της Barking Well, Τζώνυ Καλημέρη, είχαν επαφές με υψηλά ιστάμενα στελέχη του Open σε αποφασιστικές θέσεις, και η εταιρεία παραγωγής οπτικοακουστικών παραγωγών θα αναλάβει τον τομέα ψυχαγωγίας του σταθμού. Στα υπόψη, ότι στο δυναμικό της εταιρείας προστέθηκε προσφάτως και ο επιτυχημένος σεναριογράφος-σκηνοθέτης, ηθοποιός Αλέξανδρος Ρήγας.

Το ντιλ επικοινωνήθηκε στην ενδοχώρα του Open με μέιλ εσωτερικής κυκλοφορίας στο οποίο αναφέρεται ρητώς η έναρξη συνεργασίας των δύο πλευρών στο πλαίσιο ανασχεδιασμού του σταθμού «για την υλοποίηση ψυχαγωγικού προγράμματος». Έχει ο καιρός γυρίσματα για τις σχέσεις Open- Barking Well Media οι οποίες στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν είχαν δοκιμαστεί και χαλαρώσει.

Στο μεταξύ ο ενημερωτικός τομέας του Open κατέγραψε άνοδο τηλεθέασης κατά 40% στο πρώτο πεντάμηνο του 2023, συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2022 ενημερώνει το κανάλι επικαλούμενο στοιχεία της Nielsen.

«Η εμπιστοσύνη των τηλεθεατών στην ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση του Open αυξήθηκε σημαντικά σε μια περίοδο πυκνής ειδησεογραφίας, με την τραγωδία των Τεμπών να δεσπόζει, την προεκλογική περίοδο να είναι μακρά και σκληρή και τις τουρκικές εκλογές να εξελίσσονται πιο αμφίρροπα από ποτέ», επισημαίνει. Ειδικότερα τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) από την 1η Ιανουαρίου έως την 31η Μαΐου, τις ειδήσεις του Open παρακολουθούσαν κατά μέσο όρο 310.000 τηλεθεατές (80.000 περισσότεροι από πέρυσι).

Το ποσοστό ανέβηκε στο 9,6% από 6,8%. Στους άνδρες 45-64 ετών το ποσοστό αυξήθηκε στο 11,8%, στις γυναίκες ανάλογων ηλικιών στο 10,9% και στο κοινό άνω των 65 ετών στο 10,9%», σημειώνει το Open.

Διαβάστε επίσης:

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο «μικροσκόπιο» παγκόσμιου συνεδρίου ΜΜΕ

Χοακίν Φίνιξ: Οι πρώτες φωτογραφίες του ως Ναπολέων στη νέα παραγωγή της Apple TV+

ΣΚΑΪ: Λιποθύμησε η Αφροδίτη Γραμμέλη «στον αέρα» – Πως αντέδρασε η Φαίη Σκορδά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 15:05