search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 17:17
MENU CLOSE

Κριστίνα Απλγκέιτ: Αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

10.08.2021 23:27
applegate_new

Η ηθοποιός που είχε γίνει γνωστή από τη δημοφιλή σειρά «Παντρεμένοι με Παιδιά» αποκάλυψε ότι πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Κριστίνα Απλγκέιτ αποκάλυψε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Η 49χρονη ηθοποιός εξήγησε σε tweet της πως διαγνώστηκε με την ασθένεια πριν από μερικούς μήνες.

«Είναι μια περίεργη διαδρομή. Αλλά έχω δεχθεί τόση υποστήριξη από ανθρώπους που γνωρίζω που έχουν επίσης την ίδια πάθηση» έγραψε η Κριστίνα Απλγκέιτ. «Υπήρξε ένας δύσβατος δρόμος. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζεται. Εκτός κι αν κάποιος μαλ*** τον εμποδίσει», πρόσθεσε.

Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μία χρόνια νόσος, η οποία προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και πιο συγκεκριμένα τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. Η νόσος παρουσιάζεται κυρίως σε νέα άτομα, ηλικίας 20-40 ετών, με τις γυναίκες να προσβάλλονται συχνότερα από τους άνδρες.

Υπενθυμίζεται ότι το 2008 η ηθοποιός είχε ξανά πρόβλημα με την υγεία της καθώς είχε προσβληθεί από καρκίνο του στήθους και εκπρόσωπός της ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή και θεραπεία και ότι τελικά νίκησε την επάρατη νόσο.

Διαβάστε επίσης

Κρατερός Κατσούλης: «Τεράστια οργή, πόνος και θλίψη»

Ανέστης Βλάχος: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή – Δραματική έκκληση της οικογένειάς του

Sex and the city: Ξανά μαζί το αγαπημένο ζευγάρι Carrie και Mr Big; (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 17:16