Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Χαρακτηρίζεται ως η «Πόλη των Πελαργών» καθότι κάθε χρόνο καταφθαύνουν στην Φιλιππιάδα οι πελαργοί από όλη τη χώρα.
Οι πελαργοί μένουν στην Φιλιππιάδα έως και τα μέσα Αυγούστου και δεν αποτελούν απλά έναν πόλο έλξης για τους επισκέπτες αλλά ένα ζωντανό σύμβολο απόλυτα συνδεδεμένο με την ταυτότητα της πόλης.
Πολλοί λένε ότι η ζεστασιά και η φιλοξενία των κατοίκων προσελκύει στην Φιλιππιάδα τα όμορφα αυτά πουλιά και, πράγματι, έτσι φαίνεται αφού λίγο πριν φύγουν όπως θα δείτε και στο βίντεο ένας πελαργός αποφάσισε να έρθει πιο κοντά με τους κατοίκους κάνοντας βόλτα σε κεντρικό δρόμο της Πόλης, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών οι οποίοι έσπευσαν να απαθανατίσουν αυτή τη στιγμή.
Πηγή: mypreveza.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.