ΤΡΙΤΗ, 2 Σεπτεμβρίου 2014
Ελλάδα Πολιτική Οικονομία Στήλες Κόσμος Media Περιβάλλον Αθλητικά "Π" ART "Π" ΠΡΑΣΙΝΟ
     
12345
1.09.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Στο χέρι του Αλέξη
Μπαίνοντας στον Σεπτέμβρη αρχίζει ένας εξάμηνος πολιτικός Γολγοθάς για την κυβέρνηση αλλά και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
23.07.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Κάρολε...χάσαμε.
"Έβαλα υπογραφές τηρώντας το γράμμα του Συντάγματος και τον θεσμικό μου ρόλο". Αυτό μας είπε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στην τελευταία δήλωσή του - πριν την λήξη της θητείας του - για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
14.07.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Έχεις πρόταση; Απόδειξη.
Η πολιτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση της «μικρής ΔΕΗ» είχε διπλή σημασία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
10.06.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Στουρνάρας φεύγει, Στουρνάρας... έρχεται!
Ο ανασχηματισμός έχει τρία βασικά στοιχεία: 1) Συνέχιση της ίδιας οικονομικής πολιτικής 2) Οι λαϊκιστές της ΝΔ στην κυβέρνηση για εκλογικούς λόγους. 3) Η απόλυτη αποτυχία των συμβούλων του πρωθυπουργού, πολιτικά και επικοινωνιακά.
26.05.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Ε, δεν νίκησαν και όλοι...
Θα κάνουμε τρεις τέσσερις βασικές επισημάνσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο μεγάλος νικητής των εκλογών είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος το αμφισβητεί αυτό, δέκα μέρες κοσκινίζει.
20.05.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Πες μου τον υποψήφιο να σου πω... ποιος είσαι!
Οι εκλογές της περασμένης Κυριακής έδειξαν για μία ακόμα φορά πώς είναι να κερδίζουν όλοι! Ακόμα και τη ΔΗΜΑΡ, τον Τζήμερο και τους Πειρατές να ρωτήσει κάποιος, κάτι θα βρουν να πουν για τη νίκη τους!
12.05.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Ιστορική ευκαιρία της Αριστεράς
Πολύς ντόρος γίνεται με τις δημοσκοπήσεις. Ο καθένας προσπαθεί να τις ερμηνεύσει ανάλογα με τις πολιτικές και ιδεολογικές του τοποθετήσεις ή από τη δημοσιογραφική του σκοπιά. Εξαίρεση φυσικά δεν αποτελούμε ούτε εμείς εδώ στο «Ποντίκι» και στο topontiki.gr.
22.04.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Δηλαδή, σιγά τα αυγά...
Τώρα που είμαστε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές, θα κάνουμε ορισμένες επισημάνσεις που αφορούν τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες μέρες.
23.03.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Τι (δεν) μας λένε οι δημοσκοπήσεις
Ότι έχουμε  μπει σε προεκλογική περίοδο φαίνεται κυρίως από το γεγονός ότι έχουν αρχίσει κάθε εβδομάδα να βγαίνουν δημοσκοπήσεις και από τα...μικροέργα που συναντάμε στους δρόμους των δήμων.
2.03.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Εκλογές, λίγο κρασί,λίγο θάλασσα
Σε λίγες  μέρες θα συμπληρωθεί το παζλ των υποψηφίων για τα ψηφοδέλτια τόσο  των ευρωεκλογών όσο και των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
17.02.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Φαύλο σύστημα
Άλλο ένα βήμα οπισθοδρόμησης της πολιτικής ζωής είναι η απόφαση των Σαμαρά και Βενιζέλου να εκλεγούν οι νέοι ευρωβουλευτές με σταυρό προτίμησης....
4.02.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Ιδιοτελείς προσδοκίες στον ΣΥΡΙΖΑ
Αυτό που χαρακτήριζε πάντα τους αριστερούς, εκτός από την αφοσίωσή τους στους κοινωνικούς αγώνες, ήταν η ανιδιοτελής κατάθεση της διαθεσιμότητάς τους στο κόμμα τους για τις ανάγκες της πολιτικής μάχης.
20.01.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Δεν έχουν τον...Θεό τους!
Υπάρχουν ορισμένα κακά σημάδια για το ύφος της προεκλογικής περιόδου που ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και το μόνο που μένει, είναι να δούμε αν θα έχουμε τριπλές εκλογές για να μετρήσουμε την ένταση που θα επικρατήσει.
8.01.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Η ένοχη σιωπή του Σημίτη
Είμαστε εδώ και καιρό μάρτυρες ενός δράματος, το οποίο αφορά τις μίζες γύρω από το πάρτι που είχε στηθεί στον χώρο των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
30.12.2013
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Διαγωνισμός... ξεφτίλας
Για τον Μιχάλη Λιάπη απέφυγα μέχρι στιγμής να γράψω στο σάιτ του Ποντικιού ή να σχολιάσω τα  όσα διαδραματίστηκαν από την Λούτσα μέχρι την Κουάλα Λουμπούρ και στο δικαστήριο στην Ευελπιδων.
12345
Κώστας Κουτσουρέλης
Αριστερά και χειραφέτηση >>
Νικήτας Χιωτίνης
Η συνταγματική αυτο-εκτροπή >>
ΑΡΧΕΙΟ
Στης Αμφίπολης τα μέρη
Ένα από τα ζητούμενα αυτής της ανασκαφής, που κρατά καιρό, είναι η αγωνία αν έχει συληθεί τελικά ο υπό ανασκαφή τάφος της περιοχής, τη στιγμή που έρχονται στο φως η μία μετά την άλλη εκτεταμένες περιπτώσεις σύγχρονης αρχαιοκαπηλίας>>
ΑΡΧΕΙΟ
Ξεφυλλίστε ολόκληρο το "Π" κάθε Δευτέρα

Τρέχον Φύλλο: Φύλλο 1827 / 29.08.14
art
πράσινο
In Vitro
εκδόσεις
Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου
"
-->
Ο... ΣΑΤΙΡΙΚΟΣ
 
© Copyright το Ποντίκι | All rights reserved | Powered by Byte