ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 Δεκεμβρίου 2014
Ελλάδα Πολιτική Οικονομία Στήλες Κόσμος Media Περιβάλλον Αθλητικά "Π" ART "Π" ΠΡΑΣΙΝΟ
     
12345
9.12.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Η ζαριά του Σαμαρά
Έριξε την ζαριά ο Σαμαράς και προφανώς παίρνει τα ρίσκα του.
3.12.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Μετράνε μέρες...
Εμπρός, η ξεφτίλα άλλης μιας υποχώρησης στην τρόικα. Πίσω, η ρήξη που δεν μπορείς να κάνεις...
17.11.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Τα παράδοξα...
Ο Πρωθυπουργός, είπε σε συνέντευξη του στην Καθημερινή, ότι όποιος δεν θεωρεί το χρέος βιώσιμο θα μας οδηγήσει στην χρεοκοπία.
22.10.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Σημειώματα (1)
Οι πολίτες που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους για το τι κάνει και τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουν με ανησυχία τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν μέσα στο κόμμα για μια σειρά θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και κυρίως για τα ζητήματα της οικονομίας.
17.09.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Ντόμινο λαθών
Το δεκαπενθήμερο που μας πέρασε και όσα διαδραματίστηκαν από την ημέρα που ο Σαμαράς ανέβηκε στην ΔΕΘ μέχρι την χθεσινοβραδινή απειλή του πρωθυπουργού, ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταρρεύσουν οι τράπεζες, δείχνουν ότι το σύστημα δεν έχει ψυχραιμία, στρατηγική και σχέδιο.
6.09.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Ο Αντώνης και το χάος
Αν δεν θέλετε να γίνουμε, Λιβύη, Συρία, Ιράκ, Γάζα, Ουκρανία, - όχι για Σιέρα Λεόνε και Έμπολα, δεν άκουσα να πει – τότε πρέπει να συνεχίσει η κυβέρνηση Σαμαρά. Αν δεν συμβεί αυτό, και γίνει κάνα λάθος και έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας βλέπω καλά! 
1.09.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Στο χέρι του Αλέξη
Μπαίνοντας στον Σεπτέμβρη αρχίζει ένας εξάμηνος πολιτικός Γολγοθάς για την κυβέρνηση αλλά και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
23.07.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Κάρολε...χάσαμε.
"Έβαλα υπογραφές τηρώντας το γράμμα του Συντάγματος και τον θεσμικό μου ρόλο". Αυτό μας είπε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στην τελευταία δήλωσή του - πριν την λήξη της θητείας του - για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
14.07.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Έχεις πρόταση; Απόδειξη.
Η πολιτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση της «μικρής ΔΕΗ» είχε διπλή σημασία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
10.06.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Στουρνάρας φεύγει, Στουρνάρας... έρχεται!
Ο ανασχηματισμός έχει τρία βασικά στοιχεία: 1) Συνέχιση της ίδιας οικονομικής πολιτικής 2) Οι λαϊκιστές της ΝΔ στην κυβέρνηση για εκλογικούς λόγους. 3) Η απόλυτη αποτυχία των συμβούλων του πρωθυπουργού, πολιτικά και επικοινωνιακά.
26.05.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Ε, δεν νίκησαν και όλοι...
Θα κάνουμε τρεις τέσσερις βασικές επισημάνσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο μεγάλος νικητής των εκλογών είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος το αμφισβητεί αυτό, δέκα μέρες κοσκινίζει.
20.05.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Πες μου τον υποψήφιο να σου πω... ποιος είσαι!
Οι εκλογές της περασμένης Κυριακής έδειξαν για μία ακόμα φορά πώς είναι να κερδίζουν όλοι! Ακόμα και τη ΔΗΜΑΡ, τον Τζήμερο και τους Πειρατές να ρωτήσει κάποιος, κάτι θα βρουν να πουν για τη νίκη τους!
12.05.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Ιστορική ευκαιρία της Αριστεράς
Πολύς ντόρος γίνεται με τις δημοσκοπήσεις. Ο καθένας προσπαθεί να τις ερμηνεύσει ανάλογα με τις πολιτικές και ιδεολογικές του τοποθετήσεις ή από τη δημοσιογραφική του σκοπιά. Εξαίρεση φυσικά δεν αποτελούμε ούτε εμείς εδώ στο «Ποντίκι» και στο topontiki.gr.
22.04.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Δηλαδή, σιγά τα αυγά...
Τώρα που είμαστε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές, θα κάνουμε ορισμένες επισημάνσεις που αφορούν τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες μέρες.
23.03.2014
ΣΤΗΛΕΣ | ΤΟ... ΡΟΖΑΡΙΟ
Τι (δεν) μας λένε οι δημοσκοπήσεις
Ότι έχουμε  μπει σε προεκλογική περίοδο φαίνεται κυρίως από το γεγονός ότι έχουν αρχίσει κάθε εβδομάδα να βγαίνουν δημοσκοπήσεις και από τα...μικροέργα που συναντάμε στους δρόμους των δήμων.
12345
Νικήτας Χιωτίνης
Οι θεμελιώδεις πολιτικοί αποπροσανατολισμοί μας >>
Κώστας Κουτσουρέλης
«Ο Δημοσθένης και το Μνημόνιο» >>
ΑΡΧΕΙΟ
Περίεργες συμπάθειες
Παρακολουθούσα έκπληκτος τα δελτία ειδήσεων να αναφέρονται στις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που έλαβαν χώρα στο παρελθόν ώστε οι διάφορες φατρίες να έχουν έτοιμο τον Πρόεδρο της αρεσκείας τους. Έτσι, ο κύριος Δήμας μαθαίνουμε...>>
ΑΡΧΕΙΟ
Ξεφυλλίστε ολόκληρο το "Π" κάθε Δευτέρα

Τρέχον Φύλλο: Φύλλο 1843 / 18.12.14
art
πράσινο
In Vitro
εκδόσεις
Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου
"
Ο... ΣΑΤΙΡΙΚΟΣ
 
© Copyright το Ποντίκι | All rights reserved | Powered by Byte