search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:51
MENU CLOSE

Γιατί Μέριλ Στριπ και Τζένιφερ Λόπεζ αποθέωσαν την Πατρίσια Αρκετ στα Όσκαρ; (Video)

23.02.2015 13:06
Γιατί Μέριλ Στριπ και Τζένιφερ Λόπεζ αποθέωσαν την Πατρίσια Αρκετ στα Όσκαρ; (Video) - Media

Με ενθουσιασμό και επευφημίες αντέδρασαν η Μέριλ Στριπ και η Τζενιφερ Λοπεζ όταν άκουσαν τον λόγο που εκφώνησε η Πατρίσια Αρκέτ κατά την παραλαβή του Οσκαρ Β΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο Boyhood.


Με ενθουσιασμό και επευφημίες αντέδρασαν η Μέριλ Στριπ και η Τζενιφερ Λοπεζ όταν άκουσαν τον λόγο που εκφώνησε η Πατρίσια Αρκέτ κατά την παραλαβή του Οσκαρ Β΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο Boyhood.

Αφού ευχαρίστησε την ομάδα της ταινίας, η Πατρίσια Αρκέτ αφιέρωσε το βραβείο της: «Σε κάθε γυναίκα που έχει γεννήσει, κάθε φορολογούμενο και πολίτη αυτού του έθνους, σε όλους όσους έχουν αγωνιστεί για τα ίσα δικαιώματα των άλλων. Ήρθε η στιγμή να αποκτήσουμε μισθολογική ισότητα μια για πάντα και ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες της Αμερικής»

Δείτε το βίντεο με τον λόγο της Αρκέτ και τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις των δύο σταρ:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:46