search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:56
MENU CLOSE

Με τα παντελόνια κάτω και στην Κίνα

15.05.2013 05:27
Με τα παντελόνια κάτω και στην Κίνα - Media

Την ώρα που οι Σαμαράς και Στουρνάρας πανηγύριζαν ότι πήραμε τις δόσεις και τώρα θα έρθει η ευημερία και η ανάπτυξη, η Κομισιόν τους τράβηξε για τα καλά το αυτί με την 11σέλιδη έκθεση της

Την ώρα που οι Σαμαράς και Στουρνάρας πανηγύριζαν ότι πήραμε τις δόσεις και τώρα θα έρθει η ευημερία και η ανάπτυξη, η Κομισιόν τους τράβηξε για τα καλά το αυτί με την 11σέλιδη έκθεση της, η οποία τονίζει ότι η Ελλάδα αν δεν πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους για τη διετία 2013-2014, θα χρειαστεί επιπρόσθετες περικοπές δαπανών. Οι περικοπές, σύμφωνα με την Κομισιόν, θα πρέπει να είναι της τάξης του 1,8% του ΑΕΠ για το 2015 και του 2,2% για το 2016 ή όπως εκτιμά το πρακτορείο Reuters, θα πρέπει να φτάσουν τα 8 δισεκατομμύρια ευρώ.
 
Έτσι λοιπό άρον άρον μάζεψαν το επικοινωνιακό πάρτι και ο Στουρνάρας έβγαινε να λέει πως η όλη προσπάθεια θα επικεντρωθεί στην πάταξη της φοροδιαφυγής!!!
 
Είναι φανερό ότι όχι μόνο δεν μπορούν να διαπραγματευτούν αλλά πλέον παρά το γεγονός ότι είναι πρόθυμοι να κάνουν ότι τους ζητούν παρουσιάζουν και συμπτώματα πλήρης ασυνεννοησίας με τους δανειστές, ακόμα και για το πώς θα μας πλασάρουν το γεγονός ότι θα μας χαρατσώσουν.
 
Προφανώς και οι Ευρωπαίοι βαρέθηκαν την επικοινωνιακή τους αυτή πολιτική δηλαδή να τους ακούν να βαφτίζουν κάθε αποτυχία τους σε επιτυχία!!!
 
Και έτσι  μετά  από όλο αυτό το πρωτοφανές φιάσκο, η Ελλάδα πηγαίνει τώρα στην Κίνα με σκυμμένο το κεφάλι, καθώς ανατράπηκαν όλα τα σχέδια και επιπλέον εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά, εξαιτίας της ανεπάρκειας και της υποτακτικότητας των πολιτικών της, αφερέγγυα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:55