search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:18
MENU CLOSE

Στέλιος Μάινας: Τι κάνει όταν συναντά σήμερα τους… Μεν και τους Δεν! (Video)

19.10.2020 08:10
Στέλιος Μάινας: Τι κάνει όταν συναντά σήμερα τους… Μεν και τους Δεν! (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε ο Στέλιος Μάινας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη μεγάλη επιτυχία που έκανε στον ΑΝΤ1 πριν χρόνια, η σειρά “Οι Μεν και οι Δεν” όπου πρωταγωνίστησε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε γιατί τα γυρίσματα σταματούσαν συχνά εξαιτίας του, καθώς και τι κάνει με τους τότε συμπρωταγωνιστές του όταν συναντιούνται όλοι μαζί.

«Ήταν ένα τρελό πράγμα. Πήγε πάρα πολύ καλά την πρώτη χρονιά κι έτσι συνεχίσαμε 132 επεισόδια. Εγώ είμαι ένας ασύλληπτος χάχας, δηλαδή εγώ δεν είμαι ένας κωμικός ηθοποιός, δεν την έχω στο τσεπάκι την κωμωδία, δεν την ξέρω. Που σημαίνει οτιδήποτε αστείο γίνεται, είμαι ο πρώτος που γελά.

Αφού η Κοτρώτση, μία φοβερή σκηνοθέτιδα, έλεγε: “Μάινα σε παρακαλώ σταμάτα να γελάς να πάμε γύρισμα. Δεν γίνεται να το κόβεις συνέχεια”. Έκοβα συνέχεια τα πλάνα. Πέρασα πάρα πολύ καλά, ήταν μια απενεχοποίηση τώρα που λέμε. Ό,τι πιο τρελό, ότι πιο παλαβό. Θέλω να σου πω μετά από αυτά τα χρόνια που περάσανε, εμείς όποτε μπορούμε βρισκόμαστε ως παρέα για να λέμε χαζομάρες πάλι.

Όχι για να θυμόμαστε τους “Μεν και τους Δεν” αλλά επειδή θέλουμε να έχουμε ένα μίτο που δεν θέλουμε να σπάσει», ανέφερε ο ηθοποιός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17