search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:48
MENU CLOSE

«Καθημερινή»: Αν φύγει ο Σταϊκούρας, αυτός θα είναι ο νέος Υπουργός Οικονομικών – «Δύσκολος χαρακτήρας»

19.10.2020 05:58
«Καθημερινή»: Αν φύγει ο Σταϊκούρας, αυτός θα είναι ο νέος Υπουργός Οικονομικών - «Δύσκολος χαρακτήρας» - Media

 

Να ξέρετε πως σε περίπτωση που ανασχηματιστεί ο Χρήστος Σταϊκούρας, ένα από τα πρόσωπα που συζητιέται για πιθανός διάδοχός του είναι ο Τάκης Αράπογλου. Ο έμπειρος τραπεζίτης είχε συζητηθεί για τη θέση του Υπουργού Οικονομικών και αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές του 2019 και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Μητσοτάκη, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν ήθελε να αφήσει τον τραπεζικό κλάδο γράφει η Καθημερινή στο φύλλο της Κυριακής. Τα δεδομένα, ωστόσο, τώρα έχουν αλλάξει και μένει να φανεί αν περπατήσει η συγκεκριμένη προοπτική. 

Όπως γράφει η στήλη των παραπολιτικών της εφημερίδας, ο Υπουργός Οικονομικών πάντως, δεν έχει κάνει κακή δουλειά ώς τώρα. Αλλού είναι το πρόβλημα. Στον δύσκολο χαρακτήρα του. Δημιουργεί έριδες παντού, λένε άπαντες. Οχι μόνο με τους υπουργούς, όπως είχε γράψει η στήλη εντός της εβδομάδας, αλλά και με ανώτερα στελέχη τραπεζών. Οι σχετικές μάλιστα γκρίνιες έχουν φτάσει στο Μαξίμου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15