search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 02:39
MENU CLOSE

Στην παρουσίαση της νέας ομάδας ΔΙΑΣ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Photos)

30.12.2019 09:34

 

Στην παρουσίαση της νέας ομάδας ΔΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση κάνει πράξη την υπόσχεσή της να επαναφέρει στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας.

«Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου θα βλέπουν πια πολύ τακτικά μια περίπολο στη γειτονιά τους, δίπλα τους, να τους συνδράμει απέναντι στην καθημερινή ανομία, επαναφέροντας το αίσθημα της ασφάλειας και καλλιεργώντας την πίστη ότι οικοδούμε ένα κράτος, που εγγυάται τα δικαιώματα των πολιτών του» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόσθεσε ότι σύντομα ολοκληρώνεται η εκπαίδευση των 1.500 νέων ειδικών φρουρών ώστε αρχές του 2020 οι ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ να ενισχυθούν με 1.300 άνδρες και γυναίκες, ενώ άλλοι 150 θα διατεθούν για την φύλαξη δικαστηρίων και άλλων δημόσιων υπηρεσιών.

Αναφερόμενος εμμέσως στις αλλεπάλληλες καταγγελίες για αστυνομική αυθαιρεσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε προς τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ότι αποτελούν το πρόσωπο της αστυνομίας προς την κοινωνία, το οποίο πρέπει να είναι ανθρώπινο και οικείο καθώς και αυστηρό αλλά μόνο εκεί που πρέπει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 01:11