search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:22
MENU CLOSE

Αξιωματικός της ΕΛΑΣ, στέλεχος της ΝΔ, απειλεί: «Από αύριο θα κυβερνάμε αποκλειστικά με την ισχύ των γκλομπς μας»

08.07.2019 06:22
Αξιωματικός της ΕΛΑΣ, στέλεχος της ΝΔ, απειλεί: «Από αύριο θα κυβερνάμε αποκλειστικά με την ισχύ των γκλομπς μας» - Media

 

Αλήθεια αυτή είναι η διαφορετική Ελλάδα που ονειρεύονται κάποιοι εκεί στη Νέα Δημοκρατία; Να κυβερνάνε τη χώρα αποκλειστικά με την ισχύ των γκλόμπς; Να γυρίσει η χώρα στη δεκαετία του 60; 

Είναι πολύ νωρίς ακόμη να κρίνουμε αλλά κάποια πράγματα είναι ανατριχιαστικά και σίγουρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει δώσει δείγματα γραφής και έχει προβεί σε «καρατομήσεις» ακραίων στοιχείων μέσα στο κόμμα του, θα πρέπει να τοποθετηθεί και στην περίπτωση αυτή.

Αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ο οποίος κάνει συνέχεια αναρτήσεις στο facebook υπέρ της ΝΔ (περισσότερα γράφει παρά εργάζεται θα μπορούσε να πει κάποιος), σε μια ανάρτηση στον τοίχο τους γράφει: «Θα παρακαλέσω ευγενικά για τελευταία φορά όποιοι ΚΟΠΡΟΙ δεν πρεσβεύουν τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω της Νέας Δημοκρατίας να αποχωρήσουν από μόνοι τους από το προφίλ μου γιατί από αύριο θα τους ξεσκίσω ότι έχουν και δεν έχουν.» Και στη συνέχεια σαν καλός δεξιός ο αστυνομικός υπογράφει: «Αριθμός Μητρώου Νέας Δημοκρατίας 32442831»

Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, άνθρωπος που υποτίθεται προστατεύει τους πολίτες, φωτογραφίζεται με τη στολή του αστυνομικού, ενώ στο προφίλ του αναφέρει ότι είναι Police Captain στην Ελληνική Αστυνομία.

Στη συνέχεια ο άνθρωπος αυτός ο οποίος απειλεί να ξεσκίσει τον κόσμο έκανε μια ανάρτηση που γράφει: «Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλόμπς μας».

Και δεν σταματάει εκεί. Αναφέρεται και στον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον χαρακτηρίζει «π@@τάνας γιο» ενώ προτρέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μπει στα Εξάρχεια «τα ΜΑΤ είναι μαζί του» και «όποιον Αναρχικό συλλαμβάνουν να του βάζουν το γκλομπ στον κώλο και χωρίς βαζελίνη»

Αλήθεια αυτή είναι η νέα αστυνομία με τη ΝΔ στην εξουσία; Αν όχι περιμένουμε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λάβει τα μέτρα του γιατί σίγουρα τέτοιοι άνθρωποι περισσότερο βρωμίζουν το ρόλο του αστυνομικού παρά τον προάγουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:21