search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:08
MENU CLOSE

Το προσωπικό ασφαλείας αποκάλυψε στην Αθηνά την απιστία του Ντόντα

04.06.2016 06:46
Το προσωπικό ασφαλείας αποκάλυψε στην Αθηνά την απιστία του Ντόντα - Media

Νέα στοιχεία έρχονται σχεδόν καθημερινά για τον χωρισμό της χρυσής κληρονόμου ΑΘηνάς Ωνάση και του συζύγου της Ντόντα Μιράντα.

 

Νέα στοιχεία έρχονται σχεδόν καθημερινά για τον χωρισμό της χρυσής κληρονόμου ΑΘηνάς Ωνάση και του συζύγου της Ντόντα Μιράντα. Αν και ο ίδιος έχει διαψεύσει πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους, σύμφωνα με την Daily Mail, η Αθηνά Ωνάση έμαθε για ένα one – night stand του Ντόντα από το προσωπικό ασφαλείας της έπαυλης που αγόρασαν στη Φλόριντα, μόλις πέρυσι.

Ο Ντόντα, πιάστηκε στο κρεβάτι με ξανθιά γυναίκα, στην έπαυλη της Αθηνάς αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πιάστηκε από το προσωπικό ασφαλείας με την αδερφή ενός διεθνούς φήμης ιππέα και στη συνέχεια ικέτευε να μην πουν τίποτα στη γυναίκα του. Εκείνοι όμως της το αποκάλυψαν καθώς έκριναν πως έπρεπε ναγνωρίζει τα παραστρατήματα του συζύγου της!

Ο Ντόντα προσπαθεί πλέον με νύχια και με δόντια να ξαναμπεί στη ζωή της χρυσής κληρονόμου, που απέκτησε τη μισή περιουσία των πέντε δισεκατομμυρίων του παππού της Αριστοτέλη Ωνάση.

«Βρίσκομαι στη μέση μια καταιγίδας», δήλωσε πριν δύο μέρες προσθέτοντας πως: «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά δε θα εγκαταλείψω την αγάπη μου». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:08