search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:43
MENU CLOSE

Σκουρλέτης προς Χρυσή Αυγή: Πηγαίντε να πουλήσετε προστασία σε κανένα νυχτομάγαζο

08.05.2016 11:16
Σκουρλέτης: Σύντομα στη Βουλή ο Κλεισθένης που αναθεωρεί τον Καλλικράτη - Media

Σφοδρό επεισόδιο μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και χρυσαυγιτών βουλευτών στην Ολομέλεια κατά την συζήτηση του ασφαλιστικού πολυνομοσχεδίου. 

 

Σφοδρό επεισόδιο μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και χρυσαυγιτών βουλευτών στην Ολομέλεια κατά την συζήτηση του ασφαλιστικού πολυνομοσχεδίου.

Ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς από το βήμα της Ολομέλειας μιλώντας για… «πατριωτισμό», υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή είναι με τη βία της ελευθερίας και έχει ως οδηγό τη γαλανόλευκη σημαία και τον Σταυρό ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τις δυνάμεις κατοχής.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, παίρνοντας το λόγο αμέσως μετά, ανέλαβε να απαντήσει στα όσα υποστήριξε ο χρυσαυγίτης βουλευτής. «Υποστηρίζετε τα κρεματόρια, ενέχεστε σε δολοφονίες» σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και συνέχισε λέγοντας πως «είστε υμνητές της Δικτατορίας».

Σε έξαλλη κατάσταση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής άρχισαν να φωνάζουν κατά του Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος απάντησε λέγοντας πως «οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της Δημοκρατίας», προτρέποντας τους χρυσαυγίτες βουλευτές: «Πηγαίντε να πουλήσετε προστασία σε κανένα μαγαζί της νύχτας»…   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41