search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:27
MENU CLOSE

13χρονος σκότωσε 11χρονη, επειδή… βρήκε καινούριο αγόρι

28.04.2016 13:36
13χρονος σκότωσε 11χρονη, επειδή... βρήκε καινούριο αγόρι - Media

 

Για το φόνο της 11χρονης φίλης του κατηγορείται 13χρονος στο Μεξικό. Η Diana Lizeth Ramirez Estrad βρέθηκε νεκρή από τη μητέρα της, στο σπίτι της στην πολιτεία της Coahulia. Η Blanca Delia Estrada Muñoz είδε την κόρη της χτυπημένη, αναίσθητη και πνιγμένη στο αίμα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η κοπέλα μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Ο 13χρονος συνελήφθη στο σπίτι του, όπου πήγε να αλλάξει τα ματωμένα ρούχα του και φέρεται να παραδέχτηκε πως έδωσε τέλος στη ζωή του κοριτσιού.

Ο ανήλικος δράστης είχε εξαγριωθεί όταν άκουσε πως η Diana απέκτησε καινούριο αγόρι, καθώς πριν την επίθεση της είχε στείλει απειλητικά μηνύματα.

Η 11χρονη θεωρείται ότι μαχαιρώθηκε περισσότερες από 10 φορές.

Δύο μέρες μετά τη δολοφονία το αγόρι μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων. Ο δικηγόρος του, Santos Vazquez Estrada, ισχυρίστηκε πως, επειδή είναι ανήλικος, δεν μπορεί να προφυλακιστεί αν κριθεί ένοχος.

Πηγή: Independent

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24