search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:11
MENU CLOSE

Απέλυσαν γυναίκα αστυνομικό για τόπλες selfie εν ώρα υπηρεσίας (Photos)

20.04.2016 09:43
Απέλυσαν γυναίκα αστυνομικό για τόπλες selfie εν ώρα υπηρεσίας (Photos) - Media

Στο βόρειο Μεξικό μια γυναίκα αστυνομικός της δημοτικής αστυνομίας απολύθηκε  εξαιτίας μιας topless φωτογραφίας που ανέβασε στο λογαριασμός της στο Facebook.

 

Στο βόρειο Μεξικό μια γυναίκα αστυνομικός της δημοτικής αστυνομίας απολύθηκε  εξαιτίας μιας topless φωτογραφίας που ανέβασε στο λογαριασμός της στο Facebook.Η Νίντια Γκαρσία πόζαρε κατά τη διάρκεια περιπολίας της στην πόλη Εσκομπέδο, μέσα στο περιπολικό, έχοντας δίπλα το όπλο της, χωρίς να φορά την μπλούζα της.

Όταν οι  ανώτεροί της είδαν τη φωτογραφία και αποφάσισαν να την απολύσουν, όχι για την άσεμνη πράξη της, αλλά επειδή φορούσε τη στολή της και κρατούσε το όπλο της, στο εσωτερικό του περιπολικού όταν έβγαλε τη φωτογραφία. Μετά την απόλυσή της η Νίνα κατέβασε την επίμαχη φωτογραφία και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την πράξη της η οποία «έπληττε την εικόνα της δημοτικής αστυνομίας του Μεξικό»

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:11