search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:21
MENU CLOSE

Βλέπετε πορνό 20 ώρες την εβδομάδα; Ιδού η δουλειά των ονείρων σας

16.04.2016 10:00
Κορωνοϊός και πορνό: Η «βιομηχανία» που κέρδισε από την καραντίνα - Media

Ένα μπαρ στη Δανία αναζητά κάποιον για να κάνει μια δουλειά διαφορετική απ’ τις συνηθισμένες.

 

Ένα μπαρ στη Δανία αναζητά κάποιον για να κάνει μια δουλειά διαφορετική απ’ τις συνηθισμένες. Το μπαρ δεν θέλει μπάρμαν,σερβιτόρο ή άνθρωπο για την υποδοχή, αλλά κάποιον που θα βλέπει πορνό για 20 ώρες την εβδομάδα.

Ναι, σωστά καταλάβατε. Το μπαρ Hornsleth Bar στη Δανία ζητά να προσλάβει άτομο το οποίο θα βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου και θα πληρώνεται. Ο μισθός του θα είναι περίπου3.000 ευρώ, ενώ το μπαρ θα του παρέχει υπολογιστή, ένα «βουνό» με DVD, λίστα με ερωτικού περιεχομένου ιστοσελίδες, καθώς και γραφείο για να κάνει τη δουλειά του.

Οι υπέυθυνοι του μπάρ αναφέρουν πως δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη εικόνα  αναφορικά με τον νέο τους εργαζόμενο, ωστόσο ψάχνουν για κάποιος «ανοιχτόμυαλο και έμπειρο». Όπως ενημερώσουν, χιλιάδες έχουν ανταποκριθεί στην αγγελία τους είτε μέσα από το Facebook  είτε μέσω email.

Όσο για το λόγο που ψάχνουν κάποιο να κάνει αυτή τη δουλειά τον εξήγησαν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι:

«Θέλουμε να έχουμε ήχους από τον κόσμο του πορνό στο μαγαζί. Δεν θέλουμε να ακούμε μια μόνο γυναίκα να ουρλιάζει, γι’ αυτό κάποιος πρέπει να παρακολουθήσει όσο πιο πολύ γίνεται αυτές τις ταινίες, να επεξεργαστεί τον ήχο και την εικόνα», αναφέρουν και προσθέτουν πως το άτομο που θα αναλάβει τη θέση θα αποκαλείται «Porn Jey» ή  PJ κατά αναλογία του DJ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15