search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:42
MENU CLOSE

Ο Γουίλιαμ Σάτνερ αποκαλύπτει τις κρυφές εμμονές του Λέοναρντ Νίμοϊ με το σεξ και το ποτό (Photos)

13.02.2016 14:52
Ο Γουίλιαμ Σάτνερ αποκαλύπτει τις κρυφές εμμονές του Λέοναρντ Νίμοϊ με το σεξ και το ποτό (Photos) - Media

Ο γνωστός σταρ του Star Trek, Λέοναρντ Νίμοϊ, ήταν κρυφά εθισμένος στο αλκοόλ και συμμετείχε σε ομαδικά όργια με την πρώτη σύζυγό του, όπως αποκάλυψε ο καλύτερός του φίλος Γουίλιαμ Σάτνερ.

 

Ο γνωστός σταρ του Star Trek, Λέοναρντ Νίμοϊ, ήταν κρυφά εθισμένος στο αλκοόλ και συμμετείχε σε ομαδικά όργια με την πρώτη σύζυγό του, όπως αποκάλυψε ο καλύτερός του φίλος Γουίλιαμ Σάτνερ.

Ο «Σποκ», που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους, έπινε για να μουδιάσει «την απόλυτη απογοήτευση του καλλιτεχνικού στερεώματος», σύμφωνα με τον Σάτνερ.

Επιπλέον, ο 84χρονος Σάτνερ είπε ότι ο Νίμοϊ του εξομολογήθηκε μια φορά ότι είχε λάβει μέρος σε σεξουαλικό ομαδικό όργιο με την πρώτη σύζυγό του, Σάντρα «Σάντι» Ζόμπερ.

Ο Νίμοϊ παντρεύτηκε την Σάντι το 1954 και χώρισαν το 1987. Στη συνέχεια, παντρεύτηκε με την δεύτερη σύζυγό του, Σούζαν Μπέι, το 1989.

«Ξεκίνησε να πίνει περίπου το 1967, στον δεύτερο κύκλο της σειράς Star Trek. Πάντα απολάμβανε ένα με δύο ποτήρια κρασί μετά από τα γυρίσματα, αλλά σταδιακά η συνήθεια αυτή του έγινε τόσο σημαντική που τον κατέβαλλε. Όταν σκηνοθέτησε, μια γραμματέας ήταν στο πόδι για να του φέρνει ποτό σε χάρτινο ποτηράκι, τη στιγμή που γινόταν το τελευταίο γύρισμα» ανέφερε ο Σάτνερ και πρόσθεσε ότι ο Νίμοϊ εγκατέλειψε το ποτό μετά τον δεύτερο γάμο του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35