search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:42
MENU CLOSE

Αγρότες προπηλάκισαν άγρια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης (Video)

13.02.2016 14:28
Αγρότες προπηλάκισαν άγρια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης (Video) - Media

Μόλις εντόπισαν τους 2 βουλευτές οι αγρότες τους επιτέθηκαν φραστικά. «Ουστ από δω γαιδούρια» φώναζαν. 

 

Μόλις εντόπισαν τους 2 βουλευτές οι αγρότες τους επιτέθηκαν φραστικά. «Ουστ από δω γαιδούρια» φώναζαν.

Οι αγρότες της περιοχής έφτασαν με τα τρακτέρ τους στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης και περίμεναν την πτήση από Αθήνα. Με την πτήση αυτή επέστρεφαν οι βουλευτές της περιοχής Δημήτρης Ρίζος και Αναστασία Γκαρά.

Οι αγρότες επιτέθηκαν φραστικά στους δυο βουλευτές και τους ζήτησαν, η κυβέρνηση να πάρει πίσω το ασφαλιστικό. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Γκαρά εξήγησε πως κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ενημερώθηκαν για το αίτημα των αγροτών να συνομιλήσουν μαζί τους. «Η συνάντηση έγινε. Μιλήσαμε με την πενταμελή αντιπροσωπεία τους και στη συνέχεια με όλους τους συγκεντρωμένους στον χώρο αγρότες. Τέθηκαν κυρίως ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως τα προβλήματα με τις πλημμύρες και τις πληρωμές, αλλά και το φορολογικό και ασφαλιστικό. Για όλα αυτά έγινε ενημέρωση», αναφέρει η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, συμπληρώνοντας πως στο αίτημα των αγροτών να μην ψηφίσουν το επίμαχο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό η απάντησή τους ήταν πως «δεν υπάρχει νομοσχέδιο αυτή τη στιγμή».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:42