search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:50
MENU CLOSE

Ο Τζορτζ Κλούνει με την Αμάλ είδαν τη Μέρκελ για το προσφυγικό (Photos)

12.02.2016 11:22
Ο Τζορτζ Κλούνει με την Αμάλ είδαν τη Μέρκελ για το προσφυγικό (Photos) - Media

Ο Τζορτζ Κλούνει μαζί με τη σύζυγό του διάσημη δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα Αμάλ Αλαμουντίν συνάντησαν νωρίτερα τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και συζήτησαν την κρίση στη Συρία και τις προσπάθειες της Ευρώπης να βοηθήσει τους πρόσφυγες.

Ο ηθοποιός που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Βερολίνο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Berlinale για την νέα του ταινία «Χαίρε, Καίσαρα».

Η καγκελάριος ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία της από τη συνάντηση με τον σταρ του Χόλιγουντ γράφοντας πως «συζητάμε για την προσφυγική κρίση».

Μάλιστα ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε και μια συνάντηση διαρκείας 40 λεπτών με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, ο οποίος πλέον είναι επικεφαλής της  Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης.

Ο Μίλιμπαντ στη συνέχεια δήλωσε πως «χρειάζεται η συμμετοχή όλων των χωρών να λυθεί ένα πρόβλημα που είναι παγκόσμιο και δεν είναι απλώς πρόβλημα της Συρίας ή ένα γερμανικό ζήτημα».

 Επιπλέον επαίνεσε την Άνγκελα Μέρκελ επειδή «έχει δείξει πολύ ισχυρή ηγεσία και δίνει το παράδειγμα όχι μόνο στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως».

 Ο Κλούνεϊ αργότερα σήμερα θα επισκεφθεί ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων στο Βερολίνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:50