search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:50
MENU CLOSE

Σύμφωνο Συμβίωσης Αλέξη- Πάνου

28.12.2015 08:35

Το λαϊκό ρητό που λέει, «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος», το ξέρετε. Για όσους δεν το ξέρουν, σας λέω ό,τι συνήθως το λέμε, όταν μας συμβαίνουν διάφορες αναποδιές.

 

Το λαϊκό ρητό που λέει, «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος», το ξέρετε. Για όσους δεν το ξέρουν, σας λέω ό,τι συνήθως το λέμε, όταν μας συμβαίνουν διάφορες αναποδιές.

Αυτό λοιπόν ταιριάζει απόλυτα στην επικείμενη ψηφοφορία που θα γίνει στην Βουλή για την ψήφιση του ασφαλιστικού που θα γίνει τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Αν δεν περάσει με τις 153 ψήφους της πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση όπως την ξέρουμε… πάπαλα.

Το τι θα ακολουθήσει σε μια τέτοια περίπτωση, είναι μια άλλη ιστορία που θα την πούμε σε επόμενο σημείωμα. 

Επειδή όμως εκτιμώ ότι θα περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο χωρίς απώλειες από την κυβερνητική πλειοψηφία, θα αναφερθώ σε ένα άλλο πρόβλημα του Πρωθυπουργού που αν δεν το λύσει, δε θα πάει μακριά την βαλίτσα…

Το σύμφωνο συμβίωσης, που έχει υπογράψει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, θέλει επαναδιατύπωση. Μία, δύο τρεις, δεκατρείς διαφοροποιήσεις του κυβερνητικού εταίρου, για ζητήματα που μπορεί να μην αφορούν βασικά σημεία του τρίτου μνημονίου, αλλά θέματα που αγγίζουν μεγάλα στρώματα της κοινωνίας, δημιουργούν σημαντικά προβλήματα…

Αντιπροχθές ήταν το τέμενος, προχθές οι δηλώσεις για το μεταναστευτικό, χθες το σύμφωνο συμβίωσης, σήμερα τα στρατιωτικά λύκεια!!

Αν θέλει ο Τσίπρας να προχωρήσουν τα πράγματα, ας κάνει μια κουβέντα ξανά με τον Πάνο Καμένο, γιατί εκείνη την βραδιά των εκλογών  στην Κουμουνδούρου δεν υπήρχε χρόνος!

Αλλιώς, εδώ ταιριάζει ο στίχος του Σεφέρη, «Κύριε, όχι μ’ αυτούς. Ας γίνει αλλιώς το θέλημά Σου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:49